Партнер рубрики Події

17 тернополян застрягли в ліфті, коли вимкнули світло

17 тернополян застрягли в ліфті, коли вимкнули світло
Лише за вчорашній вечір на “гарячу лінію” міської ради 1580 зателефонували 17 тернополян, які під час вимкнення електроенергії застрягли в ліфті. Люди сиділи там доти, доки не ввімкнули живлення. Попередити жителів міста, коли і де будуть відмикати світло, на жаль, не можуть.

- В “Обленерго” не мають змоги дати графік відключень, - розповідає начальник ЖКГ Тернополя Микола Лесів. - Оскільки вимкнення відбувається автоматично з центрального пульта.

Закупити генераторів, аби відключення електроенергії пройшло менш болюче хоча б у дитсадках та школах, міський бюджет не дозволяє.

- Це - велика проблема, коли діти сидять при свічках, - каже пан Лесів. - Але дизель-генератор коштує близько 20 тис. грн. А міський бюджет має дуже обмежені можливості…

Відео дня

Якщо ж будинки відмикатимуть систематично, то в міськраді обіцяють знайти шляхи вирішення цієї проблеми, запевнили в управлінні ЖКГ.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    янукович був поганий...ну-ну....
  • Бандерівка

    як тільки почали говорити про економію,вивісили тут попередній графік вимкнення по місту та районах.....А ТЕПЕР БАЧ ГРАФІКА НЕМА?????? рішили робити будь-як....і казати ТО ВСЕ ПУЛЬТ ВИНЕН-ВІН ЯК ХОЧЕ ТАК І ВИКЛЮЧАЄ........ВИ ЯКОГО ФІГА МАЄТЕ ЛЮДЕЙ ЗА ІДІОТІВ!!!???
  • Анонім

    Дибілізм а якби я з дитям грудним у ліфті іхала? Ідіоти!
  • Anonymous

    Або я тупа, або в когось лижі не їдуть. Це що, нами править автоматичний пульт, який коли собі хоче, тоді собі вимикається? В ліфт на цілий день таких керОвніків.

    Анонім reply Anonymous

    так-так,ви все правильно зрозуміли...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:15 На два дні перекриють рух транспорту на вул. Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up