Через великі черги активісти принесли шину під "Кредобанк"

Через великі черги активісти принесли шину під "Кредобанк"
Тернопільські громадські активісти взялися за проблему з чергами під "Кредобанк" та "Ідея банк" - саме там оплачують послуги візового центру. Черги під банками можна побачити ще з листопада минулого року. Активісти вважають ці черги штучними та вимагають вирішення проблеми, адже йдеться про права людей.

25 січня у центральне відділення "Кредобанку" на вул. Дружби у Тернополі активісти принесли шину, як знак попередження про те, що триматимуть проблему під контролем. 

- До нас звернулися люди з питанням, чому створені штучні черги під банками. Це питання вже справді накипіло, тому ми прийшли в «Кредобанк», аби з’ясувати, що там робиться,  - розповідає директор ГО «Протидія корупції та моніторинг екології «Скеля» Андрій Об’єщик. – До нас вийшли двоє працівників, спілкувалися з нами в грубій формі. Сказали покинути приміщення, скаржитися в Київ. До речі, в банку три каси, а працювала лише одна. На вулиці - черга більше сотні. Працівниця сказала, якщо не вийдете, взагалі не будемо приймати. 

За словами пана Об’єщика, працівникам банку пояснили, що прийшли відстояти інтереси людей, бо не може такого бути, щоб люди стояли в черзі з 3 ночі та записувалися в черги. 

- На вулиці мороз, люди стоять з ночі, їм треба щось їсти і там їх сотні, - додає активіст Роман. - Я щодня їду на рибалку і щодня бачу там такі черги. 8.00 і там вже купа людей. Хоча банк працює з 9.00. 

Врешті працівники банку викликали охорону, потім приїхала поліція, продовжує Андрій Об’єщик.
- Ми написали заяву, з проханням притягнути працівників банку до відповідальності за штучно створену чергу, - каже він. - До слова, коли приїхала поліція, відразу відкрилася друга каса і черга зменшилася удвоє. 
Також активісти побували в "Ідеабанку", який теж приймає оплату за візи та написали скаргу у візовий центр. 

Ми будемо з’ясовувати, з чим пов’язані черги до цих банків і чи можливо їх зменшити. Детальніше читайте у наступних публікаціях 20minut.ua.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (47)
  • Олег Кубіцький

    ПОЛЬСЬКИЙ В УКРАЇНІ ТІЛЬКИ КРЕДОБАНК, А ЯКЩО НЕ ПОДОБАЮТЬСЯ ТОБІ ПОЛЬСЬКІ, ЙДИ ДО БАНКУ РОСІЇ, ПІДТРИМАТИ ПУТІНА
  • Олег Кубіцький

    Поліцію повинні викликати люди, банк порушує 3 статтю конституції ,Конвенцію ООН з прав людини,  статтю КК України" Злочини проти особи", за такі злочини банк давно уже потрібно спалити,, гроші роздати потраждалим а працівників, послати прибирати Тернопіль
  • Анонім

    Дешевенький піар нової організації Громадська Організація Скеля

    які ж ви унилі...

    Анонім reply Анонім

    Організація далеко не нова. Хлопці роблять роботу, за плечами багато доведених до суду справ з протидії корупції, та в екологічній сфері. Судячи з коментарів рухаються в правильному напрямку :)
  • Анонім

    нещодавно також треба було оплатити ту саму візу в цих же банках, прийшов десь  в обідню пору, заплатив і забув, черги нуль. Вам недоробленим активістам не тим займатися треба, дуже дешевий і гнилий піар. Скоро в нас саморобні активісти будуть асоціюватись з придурками які пхають свої 5 копійок всюди де є дуже малий шанс по хребті дістати

    Анонім reply Анонім

    банальні сцикуни.. слабо їм під паспортний піти і туда шини занести? Відгребли б по повній силі. А там до речі черги немалі

    Анонім reply Анонім

    Коменти писати не мішки тягати :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up