Партнер рубрики Події

Для скандальної аптеки №78 шукають директора

Для скандальної аптеки №78 шукають директора
Претенденти на посаду керівника аптеки №78 мають подати до 11 вересня необхідні документи до обласної ради.

Пропонувати свою кандидатуру можуть і члени колективу, й інші особи. Усіх кандидатів розглянуть на відкритому засіданні профільної комісії з питань охорони здоров’я. Її рекомендації обговорюватимуться на сесії.

Читайте також: Конфлікт навколо аптеки №78 набирає обертів

Нагадаємо: хоча у Положенні про затвердження керівників комунальних установ, закладів та організацій немає вимог про проведення конкурсу, голова обласної ради Василь Хомінець під час зустрічі з представниками колективу аптеки №78, яка є комунальним закладом Тернопільської обласної ради, повідомив, що керівництво обласної ради готове провести пошук кандидатів на посаду та розглянути усі пропозиції. Термін їх подання спливає 11 вересня поточного року.

Відео дня

Читайте також: Конфлікт навколо аптеки №78: чим далі в ліс, тим більше дров

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Тернополі відкрили меморіальну таблицю захиснику Андрію Мозілю 21:02 «Ще побігаємо на протезах»: історія захисника, який вчиться ходити після поранення 20:00 У Тернополі на мосту зіткнулися двоє велосипедистів 19:02 ТЦК працюватимуть, а ЦНАПи ще не готові: де тернополянам оновити дані з 18 травня Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 18:02 Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів 16:45 У Карпатах травмувалася туристка з Тернопільщини 16:00 10 школі Тернополя — 80 років! Як відзначатимуть ювілей? 15:10 Зеленський підписав закон про штрафи для військовозобов’язаних 14:20 На бульварі Тараса Шевченка облаштовують Алею пам'яті з портретами загиблих героїв photo_camera 14:05 В Раді зареєстрували законопроєкт про скасування позбавлення волі за ухилення від мобілізації 13:00 На Тернопільщині будуть дощі і грози 12:22 Графік відключення електрики на Тернопільщині 11:55 У центрі Тернополя висаджують літні квітники 11:20 Турбує варикоз? Лікуємо варикоз новітнім лазером всього за 60 хв! (новини компаній) 10:46 Рух транспорту перекриють на окремих вулицях в центрі Тернополя 09:30 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 09:15 Ремонт та будівництво: магазини та гуртовні будівельних матеріалів у Тернополі (партнерський проєкт) 09:00 Для молоді організовують вишкіл до Дня Героїв 07:50 У Тернополі тимчасово змінюють маршрут автобуса №12
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up