Під час прес-конференції, на якій говорили про “Галицьку дефіляду”, відомий тернопільський ресторатор Михайло Гросуляк поділився своїми враженнями від англійської кухні.
- Я після Лондона скажу так, як кажуть у Росії - ми “ізбаловані” добрими смаками, - каже Михайло Гросуляк. - І їх міняти не треба. Їх треба культивувати, і цю українську кухню популяризувати на весь світ. Тому, що світ уже не знає, що він їсть. Після того, як я спробував їжу в Лондоні, цей фаст-фуд і ту їжу, яку вони називають їжею, я розумію, що ми щасливі, що ми українці і маємо нашу їжу. У мене був перший вираз - дякувати Богу, що я - не британець і не москаль.
Спробувати страви від тернопільських рестораторів та господинь пан Гросуляк запрошує на “Галицьку дефіляду”, яка відбудеться у Тернополі 17-19 червня.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 16 від 17 квітня 2024
Читати номер