Партнер рубрики Події

На депутата міськради Наталю Паньків накинулись у школі

На депутата міськради Наталю Паньків накинулись у школі
Група чоловіків спортивної статури витягнула з гурту та намагались затягнути у кабінет депутата міськради Наталію Паньків. Жінці погрожували, стверджує її помічник. Наразі депутат у лікарні – імовірний гіпертонічний криз. Згодом вона звернеться до правоохоронців.


Інцидент трапився у школі № 23 сьогодні, 25 березня, у другій половині дня. Про нього у редакцію повідомили читачі. Інформацію підтвердила  помічник депутата міськради Наталії Паньків - Лілія Пелехата.

- Сьогодні за сприяння Наталії Паньків у школі №23 відбувався Всеукраїнський турнір з вільної боротьби, – розповідає Лілія Пелехата. – І звісно, що всі знали, що пані Паньків буде на нагородженні. Перед ним до неї підійшли кілька чоловіків спортивної статури, просто витягнули з натовпу, втиснули в кут.


Свідком інциденту стала і сама помічниця. Вона каже, що серед чоловіків вони упізнали Віталія Цимбалюка та Василя Сидорка.


– Вони намагались затягнути її в кабінет, – каже вона. – Звучали прямі погрози. Ситуацію врятувало те, що на з’ясування стосунків почало зглядатись все більше і більше людей.

Відео дня


Причини такої поведінки пана Цимбалюка стосовно депутата, як каже помічниця, абсолютно незрозумілі. Однак, припускає, що це може бути якось пов’язано з депутатською діяльністю пані Паньків.

– Наразі з нею працюють лікарі, – додає пані Лілія. – Зараз насамперед слід подбати про здоров’я. Бо підскочив тиск, імовірно – гіпертонічний криз. Ну, уявіть собі – нікого поряд нема, нас було тільки двоє і тут починає тебе тягнути кудись група чоловіків.


Кореспондент «20 хвилин» зателефонувала до помічника Віталія Цимбалюка, оскільки його телефону ми не маємо. Помічник відповіла, що повинна спершу проконсультуватися з ним самим, а тоді перетелефонує.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (52)
  • Олена Дейнека

    цимбалюку дуже вигідно зараз всіма можливими способами відвести уваги від себе. ну як обіср...ся по повній, то розуму вистачає тільки на наклепи.
  • Blazhevskyy Roma

    На скільки мені відомо саме пані Паньків горланила в коридоі, а от те , що іі хтось штовхав чи підняв голос на неі , немає жодного свідка. Тому мене Дуже Дуже розчарувала "наша" пані депутатка!!! Соромно за таких "Піаристів"
  • Анонім

    І не боїться Бога Наталя так оббріхуючи порядного чоловіка? Та що вже їй боятися. З тим багажем злочинів який вона має вже нічого не страшно...
  • Анонім

    Віталій Цимбалюк вихований та адекватний чоловік. Найшли що придумати... Та він стільки допомагає в АТО, та й сам там був одним з перших!

    Анонім reply Анонім

    Стоп! То синок-мажор смотрящого від Янека і очільник "Молодих Регіонів" в оцій сторі чи ні?????????????



    ВИдно ж по коментах що останні 15 пише одна і та ж людна!!!



    як в АТО може допомагати РЕГІОНАЛ???????



    Це ТОЙ Цимбалюк чи НІ ?????

    Анонім reply Анонім

    Віталій Цимбалюк- керівник ГО "Тернопіль європейський". А використали його прізвище в цій брудній статті для ажіотажу. Жодних фактів,  одні припущення. Бульварщина.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up