Партнер рубрики Події

Пікетувальники вимагали в Надала ремонту дороги в Пронятині (ОНОВЛЕНЕ)

Пікетувальники вимагали в Надала ремонту дороги в Пронятині (ОНОВЛЕНЕ)
Відремонтувати дорогу у Пронятині, добудувати школу та облаштувати дитмайданчик вимагали мешканці цього мікрорайону під стінами міськради 20 серпня.

Люди зібралися пікетувати зранку, коли почалася сесія міськради. За їх словами, через погані дороги у Пронятин не хочуть їздити маршрутки, а також відмовляється їхати таксі. Проблеми мікрорайону двоє представників пікетувальників озвучили на сесії міськради. Вони дали владі 10 днів на вирішення цих питань. Інакше погрожують перекривати дорогу. 

Люди просять відремонтувати шматок дороги біля зупинки, де їздять маршрутки.

- Перевізники скаржаться, кажуть, що їздити до нас не будуть, - каже мешканка Пронятина Наталях Балюк. -  Це віддалений мікррорайон, тут всі чиновники побудовані, і вони теж їздять цією дорогою з ямами.

Відео дня

22 роки мікрорайон відноситься до міста, а тут страшна глибинка, додає депатат від цього округу Наталія Карпишин.

– Недобудована школа тут помало валиться. Її почали будувати ще в 1998 році і так і не завершили. Ми зверталися в міськради, писали заяви, ходили на комісії, - каже вона. - До нас приїжджали на збори і постійно одне і те саме… Обіцянки. Ми розуміємо, що йде  війна, що в країні трагічні зміни. Але в той же час ремонтують набережну, тротуари в центрі та  витрачають кошти на ремонти доріг. Чому нас не чують?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Bon Dyk

    Пляха, завтра йду під міськраду, бо до мене дороги також нема. Ганьба! Не знаю кому, але ганьба! Всім коротше.
  • 1

    надал оголосить їх сепаратистами і агентами москви... лиш би ні фіга не робити і лисину свою відбілити!

    Вадим reply 1

    і правильно Надал зробить. ті люди мали свого мера - Бодю Левківа. Керував 4 роки і де результат? Ні для міста, ні для Кутківців. Так що Надала я підтримую - це провокатори і замовні мітигувальники.
  • Робокоп

    На Кутківці і Пронятин за останні роки виділено більше коштів ніж на більшість округів в Тернополі. Того інші депутати злі на депутатку Карпишин, бо вона істерично тягне гроші суто на свій округ.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up