У Тернополі таксист відмовився везти на Кемпінг. Люди шоковані його поведінкою

У Тернополі таксист відмовився везти на Кемпінг. Люди шоковані його поведінкою
Тернополяни шоковані поведінкою таксиста, який, на їхню думку, безпідставно відмовився їх обслуговувати. Та четвертий день чекають дзвінка від керівництва фірми з вибаченнями. У фірмі таксі запевняють: водії не мають права відмовляти в перевезенні пасажирам, за винятком причин, прописаних у правилах. З водієм вже провели «бесіду» та просять вибачення у пасажирів.

 

  • Що таке VIP- обслуговування – відчула на собі особисто і, запевняю, що б не сталось, - не користуватимусь послугами цієї фірми таксі, - заявила тернополянка Уляна Шевченко. – Четвертий день після інциденту, а перед нами досі навіть не вибачились.

Пані Уляна зустрілась зі знайомим у справах поблизу супермаркету «Новус». Це сталось у п’ятницю, 1 квітня.

  • Спочатку було спекотно, враз зірвався вітер і пішов дощ, - розповіла тернополянка. – Біля супермаркету стояло кілька машин таксі. Ми підійшли до кількох – там чекали клієнтів, які викликали автівки. Підійшли ще до машини VIP-таксі. Запитали, чи авто вільне. Водій відповів: «Так».

Коли пасажири вже були в салоні, чоловік пояснив таксистові, що невдовзі вийде, а жінку потрібно відвезти на Кемпінг. І що хоче розрахуватись, тому попросив водія назвати приблизну суму, скільки коштуватиме проїзд до Березовиці.

Відео дня
  • На Кемпінг я не поїду, - процитувала жінка відповідь водія.
  • Як не поїдете? Чому? – поцікавились пасажири.
  • А що я там потім буду робити?

Тернополяни пригадують, як просили водія пояснити причину відмови. Той – не поїду і все. Тоді люди подзвонили до диспетчера. Назвали держномер і позивний водія, який відмовився їх обслуговувати. Та пообіцяла переказати про інцидент керівництву і вибачилась – мовляв, більше такого не повториться. Та запевнила: керівник зв’яжеться з жінкою найближчим часом.

  • Це трапилось в п’ятницю, сьогодні вже понеділок, - каже пані Уляна. – За чотири дні до нас так ніхто і не передзвонив. Не пояснив причини, чому нам відмовили і навіть не вибачився. Єдине, в чому можу запевнити: ніколи, за жодних обставин більше не користуватимусь послугами цього таксі.  

Керівництво VIP таксі дізналось про інцидент від журналістів, коли ми зателефонували  після звернення тернополянки.

  • Водій не має права відмовити пасажирам в перевезенні, - пояснив директор VIP таксі Сергій Безпальченко. – Виняток – випадки, передбачені Правилами перевезення пасажирів. Зокрема, коли пасажир може забруднити одяг інших людей чи салон. Чи, скажімо, людина перебуває у стадії алкогольного сп’яніння чи неадекватно поводиться.

Керівник запевнив, що про інцидент не чув, однак, через газету просить вибачення у пасажирів. Невдовзі знову передзвонив до журналіста, та розповів, що викликав до себе водія.

  • Ми з’ясували – ці пасажири машину не викликали, це була вільна посадка, - каже пан Сергій. – Водій пояснює, що вже думав з’їжджати. Саме тому і відмовився везти пасажирів до Березовиці. Тут людський фактор… Але ще раз просимо вибачення у пасажирів.

Сергій Безпальченко запевняє, що розбирають кожну скаргу пасажирів. Тому тих, хто має претензії, просять звертатись у будні з 9.30 до 17.00 до адміністрації за тел.: 52-50-66. 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (36)
  • Катя

    а  мені цікаво таке - йде літо, водії відмовляються їхати на дальній пляж, або хочуть за то подвійний тариф, це законно? що робити з такими?
  • Анонім

    ну зачем вы.. Ечть очень хорошие и воспитанные.
  • Анонім

    ну зачем вы.. Есть очень хорошие и воспитанные.
  • Анонім

    Половина дописів-боти,недавно така ж тема була про пронятин,і здулася сама собою. Те що порошенко має офшори,глухо,а 30 дописів про таксистів це спосіб переключити увагу,як і про псів!!! У нас таксі як послуга занадто дешева(20грн),попробуйте утримати авто в наш час,і коли з дальних маршрутів таксист їде пустий,його заробіток ноль.В такій ситуації пропоную таким пасажирам проявити європейську культуру і залишати чаєві

    Анонім reply Анонім

    чаевые???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up