Тернопільські студенти кинули у смітник колишнього регіонала Павла Федика


Тернопільські студенти кинули у смітник колишнього регіонала Павла Федика
«Ганьба! Федик – Х**ло! Федика – на мусор!» та ряд іншого почув нині, 12 грудня, у свою сторону екс-директор ТВПУ №4, колишній регіонал Павло Федик від учнів училища. Чоловік намагався пробратись у колишній кабінет. Як результат - діти випровадили його з приміщення, обкидали сніжками та викинули у смітник.

Інцидент трапився сьогодні близько 9-ї години ранку. Через  прихід екс-директора в училище діти залишили уроки. Через це власне пан Федик і дорікав вихователям, мовляв колектив вмішує у справу дітей. 
Нагадаємо,  Апеляційний суд 9 грудня поновив Павла Федика на посаді директора ТВПУ №4. В училищі цьому не раді і збираються подавати касаційну скаргу у вищі судові інстанції.  Сам же пан Федик, навіть не дочекавшись  повного тексту рішення апеляційного суду, який має отримати після 17 грудня, прийшов на роботу.


-Близько 8.30 наші працівники отримали повідомлення, що колишній директор нашого навчального закладу увірвався у приймальню, почав підбирати ключі до дверей, смикати за ручку, - каже член профкому, представник ТВПУ №4 у судах Василь Любчик. – Почав вимагати ключі, мовляв має право. Наші члени профкому у кількості 10-12 чоловік відразу зайшли в приймальню комісію. Вони запитали, хто він такий та кого він представляє. Він сказав, що вони тут ніхто і він тут керує. При чому жодних документів не пред’явив і поводив себе дуже вульгарно.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">



І тут, за словами пана Любчика, пішла така ланцюгова реакція. Студенти, почувши про прихід директора, почали збиратись у холі. Відтак, вважають члени профкому, екс-директор зірвав навчальний процес. Всі  учні зібрались на другому поверсі  і почали кричати «Федику – ганьба!», «Федика на мусор!» та інше. 

Previous Next

Все це тривало понад півгодини. Павло Федик намагався домовитись про окрему зустріч з дітьми. Також Павло Федик дорікнув дітям, що він же служив на Сході, а їхні вчителі - ні.

- Та що ви робите! Зупиніться! Все вирішувати треба законними методами, - вигукнув пан Федик. 



Діти натомість відповіли, що прекрасно бачать, як «законними» методами  робить він. Тож, чоловіка ледь не знесли з другого поверху, вигнали на вулицю і притисли біля сміттєвого баку. Далі у нього полетіло кілька сніжок. Після цього його таки підняли та запхали у смітник, відсунули бак у бік і перевернули.

 

Наприкінці екс-директору вдалось заховатись у авто міліції. Її викликали самі працівники училища відразу після спроби директора  відчинити двері кабінету. Дітей же  адміністрація закладу просила заспокоїтись та не робити нічого такого, що може потягнути за собою неприємності. Тож діти, ще подекуди вигукуючи "Ганьба!",  повернулись на навчання.

Після інциденту, як повідомляють у прес-службі обласної міліції, Павло Федик зателефонував у чергову частину Тернопільського міського відділу міліції. Він повідомив про те, о 09.30 год. учні ТВПУ № 4 проти його волі закинули його у сміттєвий бак, в наслідок чого він отримав тілесні ушкодження у вигляді забою пальця руки.

 Інформацію про дану подію правоохоронці внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 125 Кримінального кодексу України - умисне легке тілесне ушкодження.  Потерпілого скеровано на проходження судово-медичної експертизи для встановлення тяжкості тілесних ушкоджень, отриманих внаслідок інциденту. Також у ході слідства з’ясовуватимуть, чи пов’язані  сьогоднішні події з громадською або  політичною діяльністю Павла Федика.

Читайте також: Павло Федик розповів про "люстрацію" у смітнику і про службу на Сході

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (85)
  • Pavlo Fedyk

    Памятаю учнів училища такими: https://www.youtube.com/watch?v=fWixmJpCQ2M&index=4&list=UUAYurtk9yaNs3LXSjKs2u_A

  • Pavlo Fedyk

  • Авдеева Мария

    Конкурс "Селфі з улюбленим викладачем"



    Прийми участь у конкурсі

    «Селфі з улюбленим викладачем»



    Та отримай можливість виграти один із призів:

    1 місце – електронна книга;

    2 місце – навушники;

    3 місце – безпровідна оптична мишка.

    Заходь на сайт www.vobu.com.ua/selfi/ та реєструйся!

  • Анонім

    як цей чоловік, взагалі, може претендувати на посаду директора?? його важко уявити в ролі керівника і лідера...те, що він воював на сході варте поваги...але компетенцій для очолювання навчального закладу це йому не додає) учні звичайно вчинили грубо, але це ще раз доводить те, що поваги він не викликає..тому як кажуть в народі: "за що боровся - на те напоровся".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up