Селецький в залі суду накинувся на волонтера. Рішення суду - цілодобовий домашній арешт

Селецький в залі суду накинувся на волонтера. Рішення суду - цілодобовий домашній арешт

Апеляційний суд посадив кривдника Тараса Германа Олега Селецького під цілодобовий домашнім арешт.

Цілодобовий домашній арешт – ось таку міру запобіжного заходу обрала колегія суддів Апеляційного суду Тернопільщини Олегу Селецькому.

Той рішення суду коментувати журналістам відмовився. А потерпілий у справі волонтер Тарас Герман рішенням задоволений не надто. Адже, каже, таки сподівався, що апеляційну скаргу, яку подала прокуратура щодо утримання п. Селецького під вартою, суд задовольнить. 

Нагадаємо, 26 квітня на гуртові «Галант» побили волонтера Тараса Германа

Відео дня

У залі судового засідання було стільки народу, що довелось доставляти ряди крісел. На засідання прийшли як колеги Олега Селецького, які зайняли лівий ряд, так і симпатики Тараса Германа. Таких було вдвічі більше.

Previous Next

Судове засідання розпочалось з невеличкого пікету. Волонтери Логістичного центру прийшли, аби захистити свого колегу та вимагати для кривдника Тараса Германа більш суворої міри запобіжного заходу. Потім плакати перенесли до зали судового засідання. Деякі навіть почепили на дверях зали.

Один з таких плакатів з надписом «Підняв кулак на жінку, дитину, волонтера… Хто наступний?» Олег Селецький забрав у тернопільської активістки Уляни Шевченко. Після словесної перепалки чоловік подер ватман на дрібні шматки просто на очах у присутніх. На цьому сутички ще перед початком засідання не закінчились. Невдовзі Олега Селецького довелось втихомирювати поліцейським – коли він кинувся до волонтера Логістичного центру Христини Феціци.

У суді Олег Селецький зізнався, що наприкінці квітня на території гуртові «Галант» мав конфлікт з Тарасом Германом. І переконував суд, що причина його ніяк не хуліганські мотиви, а саме за «хуліганку» він зараз перебуває під слідством. А – давні неприязні відносини. Бо років три тому саме п. Герман писав на нього заяву до міліції. І виступав свідком у ще одній «хуліганській» справі. Зізнався обвинувачений, що мав судимість та навіть зараз перебуває під слідством у справі «кременецької сміттєвої люстрації». Однак, на свідків тиснути не збирається, як і уникати розслідування.

Пом’якшуючою обставиною, на думку Олега Селецького, мало б стати й те, що він є батьком трьох дітей. Молодшому з яких – 2 рочки. І він має тяжку недугу. Відповідно, всі, включаючи дружину, яка доглядає хворого сина, - на його утриманні.

Однак, колегія суддів скасувала рішення міськрайсуду та постановила, що Олег Селецький таки перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (29)
  • Анонім

    Боже.....Боже..... Катерина Бойко....... Та ж сама Катерина Меркулова, Катерина Нєкрасова ....в соц. мережах. Матір трьох дітей, звідти певно і власниця і трьох прізвищ. Коли було вигідно, то до знимки з тим селецьким ставала, а тепер виписуєш, бо десь більше грошей платять. Розкажи про свою сім"ю, про свого чоловіка, дітей, про Їх батьків, про свій "послужний список". Є правоохоронні органи, є закони. А чорні костюми нам всім будуть потрібні, просто кожному в свій час. Чи ти в бальному збираєшся?))))
  • Anonymous

    Кого Ви тут захищаєте? Психічно хвору людину? Ввірватися в Церкву під час служби,матюкатися до священника,повиривати кабелі з колонок бо заважають спати? побити вагітну дружину,побрити її на голо і вигнати ?Дитинка народилася з ДЦП. Зламати ручку маленькій дитині від першого чоловіка?Силою заставити двох підлітків роздягнутися до гола і цілувати статеві органи? Це все нормально? Продовжити послужний список психопата? І це волонтер ПС ? Борець за справедливість? Йому потрібне примусове лікування.

    Ссылка на источник: http://te.20minut.ua/Podii/vidomiy-skandalist-seletskiy-perebuvatime-pid-tsilodobovim-domashnim-a-10499047.html

  • Kateryna Boyko

    не мала наміру писати, але варто розставити всі крапки над і. Дана особа (селецький), не можу написати людина, бо з людьми він не має нічого спільного, заслуговує на кулю в чоло, і не одну.

    Віталік, ти чудово знаєш, що селецький також не має відношення до добровольців, бо ніколи там не був, і не буде, найбільшим його подвигом є доставка вареників один раз (!!) на базу 5 батальйону.

    Крім того, хлопці-добровольців навпаки засуджують його вчинки, але не хочуть марати свою руки, відновлюючи справедливість. Не треба плутати селецького і національну Ідею. Те, що він начитався патріотичної літератури, поки сидів під арештом, не дає йому право кидати тінь на добровольців.

    Стосовно скриньок із коштами ,які нібито збираються на потреби добровольчого руху в Україні, всі чудово знають, що цим процесом керує селецький, і що жодна копійка ні на 5 , ні на 8 батальйон не потрапила... Є привід задуматись "сочуствующим" правому сектору.

    Віталік, назви хоч когось із воюючих добровольців, хто готовий за нього вписатися, ти пишеш за брата, спитай його що він думає про селецького ...

    Ще мене дивує, що жодна людина в Тернополі не готова говорити, принаймні вголос про цю справу і називати імена і прізвища, звідки такий страх? Нема кого і чого боятися. Сподіваюсь нарешті в цій справі буде поставлена крапка. Якщо правоохоронна система не здатна цього зробити, я знаю інші методи.

    Не варто вибілювати тут

    , на шпальтах інтернет видання цю ницу особу, інакше я змушена буде викластивесь його "послужний список", що ви зрозуміли ху із ху.

    P.S. знаю, що селецький ходить розказує як він мене знищувати збирається, я готова, але най чорний костюм підготує ...

    Віталік Солонинка reply Kateryna Boyko

    Катя я знаю хто він. Я зразу написав що не виправдовую його. Но не хочу цього публічного срачу тут. Зараз потрібно Єднання всіх націоналістів а не розбрат. Його вже хватає. не потрібно було це виносити на люди на радість порохоботам. можна було розібратись між собою. думаю способи були
  • Анонім

    Погугліть по його імені, багатойого попередніх діянь знайдете. Це звичайний кримінальний елемент. І нема чого його ставити в один ряд з солдатами.

    Будь-хто має поводитись по закону.

    Віталік Солонинка reply Анонім

    О ще один праведник світу. Напевно не відкрию великої таємниці що хлопці які бились на груші  на майдані і багато тих хто загинув на майдані не були ангелами. Ні Сашко Білий ні Лісник, про якого напевно мало хто з вас знає, теж не безгрішні були. І багато з тих хто загинув і воює зараз на цій війні тоже не ангели. І я не безгрішний. Всі ми такі. Але чомусь це вас влаштовує поки йде війна. І тоді ніхто на майдані не проти був них. Давайте створимо армію з ботаніків в окулярах і вона нам Путіна вижене. І ще раз хто з вас вірить в чесний суд в чесну прокуратуру в міліцію? Я не вірю. І якби Олег мені зарядив морду я би на радість нинішній владі не побіг писати заяву в вчорашню міліцію.  Я просто хочу сказати закінчуйте цей срач на радість нинішній владі бо можливо завтра знову прийдеться стояти проти цієї влади пліч о пліч як два роки тому. І в кожного думка своя . Я залишаюсь при своїй. О ще відкрию вам страшну таємницю. До 2014 року я теж був лібералом.  Удачі праведника і антимайданівцям. Кидайте камні

    Анонім reply Віталік Солонинка

    Мене ні тоді ні зараз не влаштовувало перебування злочинців на свободі.

    І те, що вони воюють. Не дозволяє їм в мирному житті порушувати закони.

    Якщо хтось думає інакше - може хай одразу шукає таку країну в якій це проканає.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera 15:15 Актуальні вакансії роботи у Тернополі станом на 27 березня 14:53 На будівництві Палацу спорту привласнив майже 25 млн грн: слідчі оголосили про підозру 14:30 Лялькарки Кременеччини презентували ексклюзивні вироби 13:50 Чортківські ліцеїстки здобули перемогу на Всеукраїнській олімпіаді 13:10 На Тернопільщині виявили масштабну незаконну вирубку дерев
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up