Партнер рубрики Події

Вночі затримали за кермом напідпитку екс-начальника міськвідділу поліції, який досі судиться за посаду

Вночі затримали за кермом напідпитку екс-начальника міськвідділу поліції, який досі судиться за посаду

Екс-начальника тернопільського міськвідділу поліції, а перед тим заступника начальника ДАІ області Олега Турлая затримали патрульні поліцейські сьогодні, 27 березня вночі. 

Чоловіка підозрюють у керуванні автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

  • Сьогодні вночі 3-тя рота Управління патрульної поліції Тернополя затримала за підозрою в керуванні транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння колишнього очільника тернопільського міськвідділу поліції, а також ДАІ, - повідомив на власній сторінці у «Фейсбук» тернополянин Андрій Деркач. - Суд вирішить всі обставини цієї справи! 

За інформацією конфіденційного джерела, наближеного до правоохоронних органів, мова йде саме про Олега Турлая.

Нагадаємо, він був заступником начальника управління ДАІ в області. Перед самою атестацією його призначили керівником тернопільського міськвідділу поліції. Атестацію правоохоронець не пройшов, проте через суд намагався відновитись на посаді.

Відео дня

Суд першої інстанції Олег Турлай, за нашою інформацією, програв і подав апеляцію. За кілька днів в апеляційному суді Львова мало відбутись слухання.  

Як нам стало відомо, затримали екс-очільника міськвідділу поліції у Центрі, на вул. Січових стрільців, близько 4 ранку за порушення правил дорожнього руху. Коли у копів виникли підозри, що екс-міліціонер перебуває у стані алкогольного сп’яніння, запропонували йому пройти освідчення. Той відмовлявся і навіть тікав. Врешті офіційно оформили його відмову від проходження освідчення на вміст алкоголю у крові – і за допомогою «Драгера», і в медзакладі.

На місце викликали інспекцію з особового складу.

«Водій автомобіля «Mercedes-Benz Vito» за кермом у нетверезому стані», – таке повідомлення надійшло на службу 102 близько 1-ї години ночі, 27 березня.

  • Патрульні поліцейські виявили даний транспортний засіб на вулиці Січових Стрільців, - повідомили у прес-службі управління патрульної поліції м. Тернополя. - Він порушив вимогу знаку 3.2 «Рух транспортних засобів заборонено». 38-річний водій перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Навіть спробував втекти з місця вчинення адмінправопорушення, проте патрульні його наздогнали.

Транспортний засіб евакуювали на арештмайданчик. Патрульні поліцейські склали на водія адмінпротокол за ч. 1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) та винесли постанову за ст.122 КУпАП(Порушення ПДР).

Ми намагались зв’язатись з Олегом Турлаєм, аби почути його версію того, що трапилось. На жаль, телефон чоловіка постійно вимкнений. Ми готові надати йому можливість висловитись.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Герасимчук Ростислав

    Хрунь і є хрунь.
  • Балик такий самий як Турлай.тіки ще більший хабарник
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up