У Тернополі в маршрутці дверима затиснуло жінку з дитиною

У Тернополі в маршрутці дверима затиснуло жінку з дитиною

Водій маршрутки № 30, зачиняючи двері, притиснув Вікторію Шараскіну та її дитину. Замість вибачень нахамив.

Інцидент стався на зупинці на вул. Лучаківського 8 вересня о 8.40 ранку. Притиснула тернополянку маршрутка №30 з номером "ВО0812АА".

- Їхала з дитиною в садочок, виходили з маршрутки через задні двері, - розповідає Вікторія Шараскіна. - Людей майже не було, побачити нас було легко. Шофер, не дивлячись у дзеркало, зачиняє двері та притискає мені ногу, добре що не сильно притиснув дитину. Питаю його, чого він не дивиться, чи хтось виходить. А він замість вибачень каже: "А чого це ви там затримались?". Питаю, що за хамство, а він так і не вибачився - просто поїхав. Якщо він не дивиться навіть на те, що я з малолітньою дитиною, то йому немає чого взагалі працювати на маршруті.

Пані Вікторія, як депутат, ініціювала ввечері збір комісії міськради. На ній розглянуть сьогоднішній інцидент. А також, оскільки такі випадки неодоразові у Тернополі, підніматимуть питання культури водіїв маршруток загалом.

Відео дня

В Управлінні транспорту, комунікацій та зв'язку кажуть, що розберуться з цим інцидентом.

- Поки що ми розслідуємо цей випадок, але плануємо вигнати водія та його автобус, - каже начальник управління Ігор Мединський. - Орендодавець планує розірвати з ним угоду.  До речі, цей водій вже мав минулого року схожий інцидент з пільговиком - тоді все обійшлось вибаченнями.

Тернополяни, які зіткунулися з хамським відношенням водіїв, можуть звертатись в Управління транспорту, комунікацій та зв'язку за тел.: 52-15-14.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Anna

    Щеб депутати так за кожного жителя  Тернополя турбуватися, як про себе. Як балатувалися то золоті гори понаобіцювали.....а що тепер? Напевне забули що в цьому місті живуть ЛЮДИ яких наша влада починаючи від депутатів та закінчуючи мєнтами просто небачить.Добре знаю що скоро прийде усьому кінець,бо в простого ЛЮДУ вже терпіння вривається від їхньої корупції,брехні і бездіяльності.
  • Анонім

    бо ловлять гави пидараси*,кулупають кози в носі,по телефоні говорить коли іде,пє каву і курить,то як не прихлопне як неуважне ,і десять справ одночасно робить...
  • Анонім

    проблема в тому , що водії маршруток відносяться до нас не як до людей, яких вони зобов язані обслуговувати, а як до 3 гривні. от хтось махає рукою поза зупинкою- стане - це ж 3 гривні стоїть, а якщо виходити- то твоє діло як ти це зробиш аби швидше звалив.
  • Piter Savka

    Коли таке стається то відразу питайте у шофера нашо йому ті дзеркала бокові, а потім просто розбиваєте їх і все.

    Чорній Галя reply Piter Savka

    ти баран

    Piter Savka reply Чорній Галя

    ти дура
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up