Партнер рубрики Події

За найоригінальніший туристичний маршрут – подорож за кордон

За найоригінальніший туристичний маршрут  – подорож за кордон
Придумати найоригінальніший туристичний маршрут Тернопілля та отримати за це приз можуть тернополяни. Переможець отримає подорож за кордон, автори маршрутів, які посядуть друге та третє місця – відпочинок у оздоровчих комплексах.

Подарунки – від місцевих туроператорів, які обіцяють винагороди і іншим учасникам конкурсу за оригінальні маршрути. Самі ж маршрути туроператори планують втілювати в життя. 

- Цікаво бути першими і бути на слуху. Тому треба час від часу оновлювати туристичні продукти і йти в ногу з часом, - каже заступник директора департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму, начальник управління розвитку туристичної інфраструктури обладміністрації Назар Яворський. – Думаю, що люди, які мають багато ідей, але ще не реалізували себе в туризмі, зможуть себе показати в тому конкурсі. Час на подання заявок досить тривалий, триватиме він до 1 грудня, щоб спокійно можна було попрацювати. В кінці грудня ми будемо підводити підсумки. У оргкомітеті конкурсу – практики і науковці. Адже в туризмі вже давно треба переходити від теорії до практики. 

Довідка
Деталі про конкурс "Найоригінальніший туристичний маршрут Тернопілля" можна дізнатися на офіційному сайті управління розвитку туристичної інфраструктури обладміністрації - http://www.ternotour.com.ua, а також на сторінці "Тернопільщина туристична" у соцмережі Фейсбук. Матеріали для конкурсу можна приносити за адресою: м. Тернопіль, вул. Грушевського, 8, кабінет 535. 

 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up