Партнер рубрики Події

Звернення до Нардепа: забудова, вирубка, потреба в допомозі

Звернення до Нардепа: забудова, вирубка, потреба в допомозі
Прийом громадян народним депутатом - можливість для людей отримати реальну допомогу в вирішенні складних питань чи в подоланні беззаконня, з яким може зіткнутися кожен.

Народний депутат України від Тернополя, член фракції "Об'єднання "Самопоміч"  Тарас Пастух , провів такий прийом 12 січня. Крім особистих візитів два десятки виборців звернулись до Тараса Пастуха на електронну адресу та в соціальні мережі.

На прийом же прийшло півтори десятка мешканців Тернополя та Тернопільщини. Звернення найрізноманітніші, проте більшість людей піднімали актуальні питання: неправомірні виділення земельних ділянок, забудова зелених зон та об'єктів спортивної інфраструктури, зокрема стадіону на проспекті Злуки, приватизація в гуртожитках. Були звернення й щодо соціально-побутових негараздів.

Усі питання взяті на розгляд, та після детального вивчення на їх основі будуть подані відповідні запити та звернення, для вирішення проблем та допомоги людям.

Відео дня

 - Діалог громади та депутатів, незалежно чи по списку вони обрані чи мажоритарники, повинен бути постійно, - каже Тарас Пастух. – Один з способів для депутата почути про нагальні проблеми людини чи міста, а громадянам отримати пораду, підтримку, допомогу чи можливість сказати обранцю те, що думають – прийом громадян. Та це не означає, що лише так можна будувати спілкування. Телефон, соціальні мережі, електронна скринька – також дієвий засіб для комунікації. По можливості відповідатиму усім та реагуватиму на проблеми, звернення, пропозиції та поради.

Подібні прийоми громадян, на які може прийти кожен тернополянин відбуватимуться щомісяця, а при потребі частіше.

ДОВІДКА

Усі бажаючі можуть записатися на особистий прийом громадян до народного депутата України Тараса Пастуха просимо за тел. 52-27-27 або в в офісі "Об'єднання "Самопоміч", який знаходиться на вул. Руська, 52 (2 поверх).

"Інтернет приймальня" народного депутата Тараса Пастуха.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:01 Як військовозобов'язаним оновити дані через ЦНАП в Тернополі 18:12 На Борщівщині попрощались із захисником Василем Саманчуком 17:30 Відмовились від випускного і купують дрон для захисників: підтримайте збір школярів з Чорткова 16:50 Підприємство на Кременеччині заплатило мільйон державі за те, що роками забруднювало річку Від читача 13:44 «Якісна освіта стає ще доступнішою». У Тернополі відкрили освітньо-культурний Гончаренко центр 16:30 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:04 Відмовився проходити алкотест і пропонував поліцейським кілька сотень доларів: як покарають водія 15:14 Загинув воїн зі Скали-Подільської Василь Палько 14:35 У центрі Тернополя висаджують квіти: дивіться, який вигляд мають клумби! play_circle_filled photo_camera 14:02 На Тернопільщині відмовились називати кількість людей в розшуку через мобілізацію 13:20 У Тернополі ремонтують дороги та тротуари: де обмежать рух транспорту 20 травня 12:35 На Тернопільщині зросла кількість хворих на ГРВІ та грип 12:07 Дитину збили на пішохідному переході на вулиці Братів Бойчуків 11:30 На автодорозі в Чортківському районі загорілася легківка 11:02 У Тернополі відбувся перший забіг з Ліги Run4Victory play_circle_filled photo_camera 10:37 21—24 травня на Східному і Дружбі будуть тимчасові перебої з водопостачанням play_circle_filled 10:00 Частково обмежать рух транспорту на важливій транспортній розв'язці у Тернополі 09:30 Графік відключення електрики на Тернопільщині на 20 травня 09:01 Хто, де та кому може видавати повістку за новим законом, який вступив у дію з 18 травня 08:00 Зупинилось серце воїна з Чорткова Михайла Пакуляка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up