Тернопільська "Нива" підсилилась новачками

Тернопільська "Нива" підсилилась новачками
Футболісти тернопільської "Ниви" успішно завершили непростий перший етап тренувальних зборів. Тренерський штаб продовжує "ліпити" оновлену команду. За словами тренера, у "Ниву" планують запросити ще ряд новачків.

Чотирьох нових футболістів підписала тернопільська "Нива". Днями команда розпочала уже другий навчально-тренувальний збір.

Підготовка до нового сезону у підопічних Романа Толочка "кипить". Команда успішно завершила перший етап підготовки після чого отримала два дні відпочинку.

- Перший цикл навчально-тренувальних зборів "Ниви" тривав впродовж 17-ти днів, - пояснює головний тренер "Ниви" Роман Толочко. – Спершу команда тренувалася один раз на день, а згодом ми перейшли у режим дворазових тренувань. Проводили заняття як на футбольному полі, так і у тренажерному залі. Зараз футболісти перебувають під великим навантаженням, але цей процес неминучий, адже для цього й є тренувальні збори. Тут закладається фундамент на увесь рік.

Відео дня

Тренуються з командою і ряд потенційних новачків. Чотири гравці, що перебували на оглядинах, уже підписали контракти із тернопільським клубом.

- З нами уклав контракт досвідчений захисник Олександр Темерівський, - каже пан Толочко. – Також ми підсилилися гравцем ФК "Тернопіль" Ростиславом Волошиновичем, який здорово зарекомендував себе під час тренувань. Річні контракти із "Нивою" також уклали центральний оборонець Іван Мучак та форвард Андрій Фаюк.

Додамо, що також контракти із "Нивою" продовжили Віктор Яневич та Роман Гудак, які ще рік будуть захищати кольори клубу.

- Процес комплектації триватиме й надалі, - додає головний тренер. – Ми хочемо збудувати конкурентоздатну команду. Поступово наш колектив уже формується, але ми плануємо укласти контракти із ще рядом виконавців. Продовжуємо перегляд потенційних новачків і згодом приймемо рішення – кого з них ми запросимо у наш клуб.

Минулого тижня "Нива" провела ще два товариські матчі. Спершу у Бережанах тернополяни перемогли стрийську "Скалу" з "хокейним" рахунком 4:3. Голами у складі нашої команди відзначилися Роман Гудак, Андрій Фаюк, Ярослав Захаревич та ще один м’яч гості забили у власні ворота. Перший етап навчально-тренувальних зборів підопічні Романа Толочка завершили спарингом у Ковелі проти місцевої команди "Ковель-Волин". У першому таймі тернополяни відкрили рахунок. Після подачі Ростислава Волошиновича гол головою забив Андрій Фаюк. Проте у другій частині гри "Ковелю" вдалося рахунок зрівняти після удару центрального захисника. Вже під час другого збору "Нива" планує зіграти ще кілька матчів товариського характеру.

- Незабаром плануємо зіграти проти молоді львівських "Карпат", - каже Роман Толочко. – Хочеться зіграти із луцькою "Волинню" – командою Прем'єр-ліги. Загалом прагнемо проводити матчі із сильними опонентами.

До слова, нещодавно відбулося жеребкування календаря чемпіонату Першої ліги. "Нива" розпочне сезон домашнім матчем проти комсомольського "Гірника-Спорт" 26 липня.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up