Тернополяни навчились правильно падати на слизькому: травмованих мінімум

Тернополяни навчились правильно падати на слизькому: травмованих мінімум
Під час першої в цьому році ожеледиці в тернопільському травмпункті аншлагу не було - звична норма 40-50 потерпілих. Проте у травмпункті просять тернополян бути обережними під час ожеледиці, не поспішати і носити зручне взуття.

- У понеділок значного збільшення потерпілих, які травмувались через ожеледицю не було, - розповідає головний лікар тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги Ярослав Чайківський. - Норма звернень в день - 40-50 потерпілих. Деякі з них потерпілі на вулиці через ожеледицю. 

Поки на вулиці відлига, але лікарі просять тернополян бути уважними на період ожеледиці  та не поспішати. 

- Щоб не травмуватись на вулиці потрібно бути зосередженим, а не ловити гав, - каже пан Чайківський. - Старатись не ходити на підборах, а обирати зручне взуття. Якщо ж все-таки ви уже падаєте, то старайтесь падати на бік і не на витягнуту руку. Тільки не на спину. 

Відео дня

Довідка

Контактний номер у травмпункт 25-35-63.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    та сарказм це люди, сарказм. Якраз над тим, що людям радять вчитись правильно падати, бо доріжки нормально не посипають

    Анонім reply Anonymous

    Думається, ви перебільшуєте розумові здібності автора...

    Анонім reply Анонім

    Думається, Ви занадто на себе берете, шановна (-ий)!

    Я сумніваюсь взагалі в розумових здібностях багатьох коментраторів, вони тупі і недолугі. Не можуть самореалізуватись в житті і показують щось з себе в коментарях, які півні!

    Дурні!

    А от в розумових здібностях журналістів цього сайту я точно не сумніваюсь.

    І мінусуйте скільки влізе.

    Анонім reply Анонім

    Корпоративна солідарність?..)))

    Анонім reply Анонім

    Та ні, я їхній читач.

    Anonymous reply Анонім

    А для чого Ви переходите на особистості? Для чого ображаєте людину?

    Дивуюсь я з наших людей.. дивуюсь
  • Анонім

    От-от! Ви краще пишіть про погану роботу комунальників, двірників і мерії, які тільки з полегшенням зітхають, коли сніг не треба прибирати, бо дощ розтоплює. Зате бабло списати можна!

    Ще мені досягнення - навчились падати!...
  • Діонісій

    хто такі заголовки вигадує, Ви ще напишіть, що скоро навчаться не митись, звикнуть до холодів, щоб не опалювати, економія води і газу, і всяке таке інше.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up