Коштів на пандус із благодійного аукціону не вистачило. Будуть дозбирувати

Коштів на пандус із благодійного аукціону не вистачило. Будуть дозбирувати
Благодійний аукціон, на якому продавали картини, намальовані людьми з особливими потребами в рамках акції “Такі різні - такі рівні”, на жаль, не допоміг зібрати суму необхідну для встановлення одного пандуса.

- Найбільше за одну картину ми виручили 260 грн, а продавши картини, назбирали 2 100 грн, - розповідає координатор акції в Тернополі Мирослава Денисюк. - Цієї суми недостатньо, аби встановити навіть один пандус, та ми працюємо над тим, щоб все ж реалізувати задумане.

Пані Мирослава розповідає, що зараз якраз опрацьовують проектно-кошторисну документацію щодо встановлення пандуса на території Тернопільської обласної психолого-медико-педагогічної консультації на БАМі. Документацію там почали опрацьовувати вже раніше. тож залишилося лише узгодити потрібну суму та зібрати.

- Наразі нам надали ще десять картин, які намалювали дітки із вадами слуху. Зараз ми думаємо: влаштувати аукціон в інтернеті, чи у Львові, або дозбирати кошти, - продовжує пані Денисюк. - Зрештою, може, хтось зможе надати спонсорську допомогу.

Відео дня

Середня ціна одного пандуса від 3000 грн.

Довідка:

Якщо Ви маєте можливість допомогти реалізації проекту, звертатися можна до Мирослави Денисюк за тел.: 067-739-61-03.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up