Партнер рубрики Події

На запитання відповідав Сергій Надал (ЗАПИС ПРЯМОЇ ТРАНСЛЯЦІЇ)

На запитання відповідав Сергій Надал (ЗАПИС ПРЯМОЇ ТРАНСЛЯЦІЇ)
Про обіцяне і виконане, про заплановане, але нереалізоване та багато іншого розповів міський голова 23 листопада.

Він був гостем чату на сайті 20minut.ua. Зустріч он-лайн тривала 1,5 год. – із 17.00 до 18.30. На жаль, на всі запитання ми не встигли відповісти через обмеження в часі. Через технічні проблеми частину коментарів на сайт ми виставили пізніше. Зрештою, ви можете переглянути всю розмову із мером у запису.

Власне, чати для нашого мера – звичні, бо він вже не один раз був у нас в гостях. Крім того, має власний сайт, веде сторінки у соціальних мережах.
Ми сподівалися на неординарні відповіді, змістовне спілкування. Його і отримали. Сподіваємося, задоволені і наші читачі... Додамо, що мер у відповідях був чітким і дуже лаконічним.

Нагадаємо, Сергій Надал саме тепер підбиває підсумки своєї роботи за рік у кріслі міського голови. На вибори 31 жовтня 2010 р. його висунула політична партія «Свобода». Він переміг із результатом 25988 (27,4%) голосів, значно випередивши діючого міського голову Романа Заставного. По суті, звіт у
середу буде тримати і його партія, яка нині має більшість у міській раді. Чим частково спрощує роботу
голові.
 

Відео дня
>Довідка
Сергій Віталійович Надал народився 1 січня 1975 р. у Тернополі. У родині Віталія Андрійовича Надала
(1950)  — судинного хірурга, та Любові Степанівни Надал (1950)  — лікаря Тернопільської міської
лікарні швидкої допомоги.
Працювати почав 1989, у віці 14 років, на Тернопільському бавовняному комбінаті.
1994-2005  — працював у Державній податковій інспекції у м. Тернополі. Посади  — від державного
податкового інспектора до начальника управління.
З вересня 2005 р. - на посаді начальника відділу ДПА в Тернопільській області.
2007-2010  — на посаді першого заступника голови ДПА в Тернопільській області. Присвоєно звання
радник податкової служби першого рангу. З квітня по липень 2010 р. — начальник
Старокостянтинівської ОДПІ Хмельницької області.
З липня по листопад 2010-го  — робота в Тернопільській обласній організації Всеукраїнського
об'єднання «Свобода».
Дружина Надал (Вербова) Олена Богданівна (одружилися 1994-го) — службовець в обласному
управлінні Держкомстату, донька  — Анастасія (1995 р. н), школярка.
За віровизнанням  — греко-католик, вірний УГКЦ. Активно займається спортом. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (221)
  • Anonymous

    шановний пане Надале, дозвольте поцікавитися, чи контролюєте ви якимось чином роботу редакції газети "Тернопіль вечірній", яка фінансується з бюджету, а, отже, з коштів тернопільської громади?Справа в тому, щось ось уже три тижні нема можливості вручити керівнику редакції рекомендований лист, так як його не можливо застати на роботі.А зарплату ж він напевне отримує вчасно.Просимо розібратися, а то клієнти мають до нас претензії
  • Anonymous

    А відповідь на питання про тролейбусну лінію по вул. СИМОНЕНКА- МОРОЗЕНКА де, шановні панове..??????

    Anonymous reply Anonymous

    До усіх дописувачів Якщо сьогодні спілкуванням хтось залишився незадоволеним, він має шанс отримати всі відповіді згодом. Так, 30 листопада відбудеться двогодинна прес-конференція міського голови для всіх засобів масової інформації про рік перебування на посаді, - каже він. - Уже 1 грудня на телеканалі TV-4 відбудеться телемарафон. Там також можна буде поставити запитання. Завершальна фаза – 4 грудня у ПК “Березіль”. Там відбудеться як звіт міського голови, так і фракції “Свобода” перед громадою.

    Anonymous reply Anonymous

    Стільки скільки тут брехні я не читав ще ніде. Ви з своєю командою вже стільки наобіцяли і наробили що аж слухати гидко!!!
  • Anonymous

    таке враження ніби вони нічо не вміють крім примати ручку і ізображати шо шось пісец роблять! НА ПАЛЮ!!!
  • Anonymous

    Пане мер до Вас питань нема, питання є до пахла і його прафесіанального уряду
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up