Партнер рубрики Події

Тернопільським летовищем зацікавилися

Тернопільським летовищем зацікавилися
Представники авіакомпанії Wizz Air уже вивчають можливості Тернопільського аеропорту. Вони сьогодні цікавилися технічними характеристиками об'єкту і туристичними можливостями області.

Перед поїздкою в аеропорт гості зустрілися з керівниками краю. Їм повідомили, що відновлення роботи летовища є стратегічним завданням. Наразі там триває ремонт приміщень та освітлення смуги за кошти з обласного бюджету.
- Депутати затвердили програму розвитку аеропорту. На її реалізацію передбачили 6,4 млн грн, – зазначив голова облради Олексій Кайда. - Найближча перспектива для розвитку та діяльності летовища – "Євро-2012", адже Тернопіль включили у каталог міст, які, ймовірно, прийматимуть гостей та учасників змагань.
Чи співпраця з Wizz Air складеться, фахівці повідомлять після аналізу ситуації.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Anonymous

    фотка супер)))))) фотограф молодець...... зазняв реалії

    Anonymous reply Anonymous

    Наш аеропорт є одним із найпривабливіших в сенсі вантажних перевезень. Ніде в Західній Україні і в самій Україні таке поєднання автотранспорту, залізниці і аероперевезень не зустрічається. Тернопіль має шанс стати великим міжнародним логістичним центром, ящо перевагу не візьмуть тимчасові інтереси місцевих злодіїв щодо земельних ділянок поблизу і на території аеропорту.

    Anonymous reply Anonymous

    хлопці, та посадіт там бараболю і не мучайтеся. або дайте Щепановскому і всьо!

    Anonymous reply Anonymous

    І не бачити вам ні квартир ні ваших грошей ні аеропорту.

    Anonymous reply Anonymous

    це гаражі колишньої аеропортовської пожежки. кругом розруха, люди працюють без води, умови є лише в центральному приміщенні аеропорта. всім на все насрати, уже розтарабанили все. а почався цей безпредєл ще 15 років тому, ...ось і вираховуйте хто це все розтарабанив перший... хоча й усі інші "керовніки" тільки тим і займались.. а Любчик правда ще пельмені ліпив...
  • Anonymous

    Було б добре. Але побачим- вже неодноразово брались за наш аеропорт.
  • Anonymous

    TNL INTL - він і так у нас міжнародний, оскільки має тех можливості для митного контролю. Для А320 на яких літають Візз в принципі 2 км впп достатньо, але по тех доках потрібно 2,5 км, рівно як і для Б737. Якщо це не пуста розмова, щоб про щось писати, а інформація про інтерес венгрів до нашого летовища таки був, то реально Візз може цікавити наш аеропорт не більше як стоянка для їх літаків, а от щодо рейсів, а тим більше міжнародних - то на даний час у нашого аеропорту потенціал просто ніякий, згадайте як всі дружно кричали що квиток на київ то надто дорого і ніхто не літав. Відразу нагадаю тим, котрі кричатимуть що у Візз квитки по 99 грн - шановні шукачі халяви, ціни у Візів зараз ненабагато менші ніж у стандартних регулярних ліній, а часом і більші - напр єдиний внутрішній рейс київ-сімфер літом коштував 1400 грн, в той час як у регулярних ліній 900.

    Anonymous reply Anonymous

    2 км можливі при умові обмежень на максимальну взлітну масу(з Дортмунда з 2км прекрасно той самий візз літає), тим більше навряд чи з Тернополя будуть рейси більше 1.5-1.8 т км, тому ці обмеження не будуть суттєвими. Про стоянку літаків брєд, літак має літати, а не стояти. Якщо ж ти про овернайти з дорогих аеропортів-нереально щоб вони окупили переліт в Тернопіль(тим більше навряд в нас є нормальне навігаційне обладнання смуги для посадки в важких метеоумовах/нічний час) Що ж до ціни-то треба купляти зазделегідь, чим ближче до вильоту-тим менша різниця в ціні Відкрию ще один секрет, в Україні є лише 2-3 маршрути які можуть бути прибутковими з літаком розмірності А320 в all Y на 180 місць

    Anonymous reply Anonymous

    такі знавці... набрались розумних фраз, самі не петрають в авіації ні бум бам, добре хоч марки літаків знаєте. та це не поможе нашому аеропорту. тут треба толкового керівника,реальні кошти і компетентних і досвідчених працівників. а вони якраз і не хочуть повертатись , бо не вірять. наші сім ї багато років жили на копійки, терпіли і чекали що держава таки наведе порядок в обласних аеропортах. я наприклад не хочу щоб мій чоловік знову там працював, бо не хочу злиднів. в Борисполі за таку роботу люди отримують достойну зарплату. а у нас просять повернутись, але навіть за переатистацію просять оплатити з сімейного бюджету... до задниці така перспектива
  • Anonymous

    Злітна полоса аеропорту два кілометра! На ній можна Боїнги саджати! А аеропорт пустує,бездіяльний! Нісенітниця! Цікаво. хто постарався і довів до того, що саме Тернопільський аеропорт занепав?! Де той Жураківсткий, який надавав аеропорту автомобільного гаражного статусу облради?

    Anonymous reply Anonymous

    А для "Боїнга" достатньо 40 метрів ширини? "Буран" би точно приземлився, але таких проектів вже немає :( .

    Anonymous reply Anonymous

    А ця фотка то приміщення нашого аеропорту??? Це жах. 100% шо треба в нас робити міжнародний аеропорт.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up