Партнер рубрики Події

Тернополян запрошують до дискусії

Дискусійний клуб за методикою "світове кафе” проведуть в арт-кафе "Коза" 20 жовтня о 14.00.

Тема засідання - "Креативна реклама без сексизму".
Організатори заходу: регіональне представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні, Всеукраїнська громадська організація "Жіночий консорціум України", ТМГО "Адаптаційний чоловічий центр".
- Вітчизняний рекламний простір насичений продукцією, що є на межі моралі та етики, - стверджують організатори заходу і запитують тернополян: "Ви думаєте інакше? Ми маємо честь запросити вас до участі і сподіваємося почути вашу думку щодо вищезазначеної проблематики. Ваша думка є дійсно важливою для нас!"

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Anonymous

    Ніяк не збагну, яким же це чином ни нахапалися ханжизмувід англо-саксів? Це ж не наше!! Що поганого у красі, нехай вона і оголена? Що природньо, то не погано. Кого ялкаємось? Перед ким риємо землю? В нас власної думки нема? Хіба в нас колись була королева Вікторія чи вікторіанські часи?! Геть насаджувати чужду культуру!
  • Anonymous

    Навіть у політичні й рекламі є. Ось приклад з луцька http://www.wcu-network.org.ua/ua/possessing-equal-rights/news/1375/
  • Anonymous

    Де в рекламі ви бачили сек/сизм, невже він там так має місце, що про нього треба говорити? Може малось на увазі без се/ксу?

    Anonymous reply Anonymous

    та багато де... будь-яка візуальна реклама, де є красива жінка. Будь-які слова, що підсвідомістю зв"язують з лібідо: потужний, сильний, стрімкий.... Ви цього не помічаєте, а рекламщики працюють саме з цією частиною психіки споживача. Дія на рівні підсвідомості - вищий пілотаж рекламної індустрії.

    Anonymous reply Anonymous

    "Ну йо майо.." Сексизм - це ж дискримінація людини за признаком статі або гендерної ідентичності. При чому тут красива жінка?

    Anonymous reply Anonymous

    при тому, що експлуатація жіночого тіла - це і приниженням

    Anonymous reply Anonymous

    приниження, це ж не дискримінація! Розібралися б з термінами.. Та й чоловіче тіло експлуатують, і що тут такого?

    Anonymous reply Anonymous

    але чоловіче менше. це дискримінація! про терміни може й ви праві. але ж одне без іншого щось важко уявляється.

    Anonymous reply Anonymous

    чоловічого тіла, шановні, як не крутіть, а більше:)

    Anonymous reply Anonymous

    та у більшості рекламах це тіло одягнуте! один бонжур тішить жінок! :)
  • Anonymous

    дійсно, всі на роботі щось не продумано з часом_))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up