У Тернополі інспектор патрульної служби збив пішохода

Працівник Державтоінспекції (ДАІ) скоїв дорожню пригоду на вул. 15 Квітня поблизу АЗС “Калина”. Під колеса службового авто Volkswagen Passat 20 грудня о 23.45 потрапив пішохід. Тепер 24-річного тернополянина лікують у медичному закладі.


До речі, про цю аварію “20 хвилин” повідомив читач. Чоловік також зняв відео дорожньої пригоди, яке виклав на y You Toube.
- Ми не заперечуємо факт аварії за участю нашого працівника, - каже старший інспектор обласної ДАІ Микола Лецкалюк. - Така аварія справді була. Чому сталася ця дорожня пригода, наразі невідомо. Триває розслідування.
Інспектор ДПС, за словами пана Лецкалюка, того вечора їхав "для виконання службових обов'язків". Як пішохід міг потрапити під колеса, з'ясовує слідство.
- Була темна пора доби. Можливо, водія засліпили фари машин, котрі їхали назустріч, - каже пан Лецкалюк. - Наголошую, пішоходам потрібно бути обережними завжди. Перед тим, як вийти на дорогу, слід пересвідчитися у безпеці своїх дій.
Інспектора - 41-річного чоловіка, який працює в органах внутрішніх справ 14 років, відсторонили від роботи, доки триває розслідування.
Травмованого юнака зараз лікують у міській лікарні швидкої допомоги. У нього - закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, пошкодження лівої ноги та забій лівого плеча, повідомив головний лікар міської лікарні швидкої допомоги Ярослав Чайківський.
- Стан цього пацієнта - середньої важкості, навіть близький до задовільного, - додає медик. – Увечері 20 грудня, коли чоловіка привезли у нашу лікарню, його поклали у реанімацію. Проте вже наступного дня зранку перевели у травматологію.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (53)
  • Anonymous

    нарешті я дома.даїшнік їхав десь 140-150км. ішов я несам а з дівчиною і її мамою чудом встиг їх відштовхнути а сам під колеса (((((( лікарі казали шо в рубашці родився. всім друзям і лікарям велике спасибі шо нелишили в біді
  • Anonymous

    Найбільше мені сподобався цей абзац: "Інспектор ДПС, за словами пана Лецкалюка, того вечора їхав "для виконання службових обов'язків". Як пішохід міг потрапити під колеса, з'ясовує слідство" Враження таке, що пішохід сам взяв і потрапив під колеса!.
  • Anonymous

    ігорко відкупився і ще відкупиться.незаплатить зарплату працівникам або вижене з роботи як пса без копійки і відкупиться. ігорку совість не мучить?
  • Anonymous

    десь рік тому водій бмв х5 во3020аі збив школяра на переході біля 6 школи і нічого їздить далі.а ви знаєте чому,бо він бувший мєнт,а бувших небуває.ось і відкупився
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up