Партнер рубрики Події

Квитки на рейковий "Тернопіль-Львів" розкуповують

Квитки на рейковий "Тернопіль-Львів" розкуповують
Уже приблизно 25 тисяч пасажирів встиг перевезти рейковий автобус, що курсує між Тернополем та Львовом.

Хоча в окремі дні у вагоні бракує місць, додаткового рейсу цього транспорту залізниця поки що не вводить. Рейковий автобус - самохідний залізничний вагон - їде до Львова за одну годину 47 хвилин. Звичайний автобус їде дві з половиною, а потяг - дві години 20 хвилин.
- Потяг виявився потрібний тернополянам, і за один місяць цей один невеликий вагон перевозить приблизно 3800 пасажирів, - говорить керівник сектору пасажирських перевезень Тернопільської дирекції Львівської залізниці Наталія Супрун. - У різні дні завантаженість поїзда сягає 70-100%. У п’ятницю- понеділок усі квитки на 91 місце викуповують. Іноді навіть бракує місць. Такою ж є ситуація у вихідні та перед святами. Цей поїзд популярний, оскільки йде у зручний час, а також прибуває у пункт призначення набагато швидше ніж будь-який інший вид пасажирського транспорту.
Раніше на залізниці повідомляли, що, імовірно, рейковий автобус курсуватиме до Льова двічі на день. Однак найближчим часом цього не планують.
- Поки не йде мова про впровадження ще одного рейсу, - повідомляє пані Супрун. - Також можливі зміни у розкладі руху потяга, адже у рамках підготовки до “Євро-2012” колії ремонтуватимуть. Так само можливі зміни у розкладі руху інших поїздів.
До речі, потяг під час маршруту робить зупинки крім Тернополя і Львова лише у Золочеві. Зі Львова він вдправляється о 7.40, а з Тернополя - о 19.50.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    яка ціна квитка?

    Anonymous reply Anonymous

    майже 25

    Anonymous reply Anonymous

    Дійсно, а чому непускають більше
  • Anonymous

    проблема не в тому , що зранку йде багато поїздів до львова , а в тому, що залізниця немає чим возити . львівська залізниця має лише два рейкові автобуси. іто вони ледво дихають.

    Anonymous reply Anonymous

    Та дихають вони не погано ще! Але треба хоча б зранку і ввечорі! І ціна там як у плацкарті, майже!!!
  • Anonymous

    Шановна пані Супрун! А ще велика кількість памажирів навіть не сподіваються на те, що квитки на нього можуть бути вільними, тому на нього не розраховують. Цей потяг - чудова штука - але одного замало. Потрібні рейси в п'ятницю та неділю, тим більше, що туристичний сезон не за горами, а цей рейс дуже позитивно впливає на сполучення між містами. Чекаємо!
  • Anonymous

    і чому не зроблять шоб він їхав у львів зранку а вертався увечері

    Anonymous reply Anonymous

    тому, що тоді на цей потяг не було б пасажирів. оскільки зранку у львів йде достатньо пасажирських поїздів, а ввечері зі львова у тернопіль теж. А ввечері у львів поїздів немає. І до 9-тої ранку зі львова у тернопіль теж добратися немає чим.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:04 Сьогодні, 18 травня, у дію вступає новий закон про мобілізацію. Що варто знати 09:02 Готуємо пиріг із ревенем і полуницею за рецептом Клопотенка 22:00 У Тернополі відкрили меморіальну таблицю захиснику Андрію Мозілю 21:02 «Ще побігаємо на протезах»: історія захисника, який вчиться ходити після поранення Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 20:00 У Тернополі на мосту зіткнулися двоє велосипедистів 19:02 ТЦК працюватимуть, а ЦНАПи ще не готові: де тернополянам оновити дані з 18 травня 18:02 Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів 16:45 У Карпатах травмувалася туристка з Тернопільщини 16:00 10 школі Тернополя — 80 років! Як відзначатимуть ювілей? 15:10 Зеленський підписав закон про штрафи для військовозобов’язаних 14:20 На бульварі Тараса Шевченка облаштовують Алею пам'яті з портретами загиблих героїв photo_camera 14:05 В Раді зареєстрували законопроєкт про скасування позбавлення волі за ухилення від мобілізації 13:00 На Тернопільщині будуть дощі і грози 12:22 Графік відключення електрики на Тернопільщині 11:55 У центрі Тернополя висаджують літні квітники 11:20 Турбує варикоз? Лікуємо варикоз новітнім лазером всього за 60 хв! (новини компаній) 10:46 Рух транспорту перекриють на окремих вулицях в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up