У Тернополі почали штрафувати пішоходів

У Тернополі почали штрафувати пішоходів
34 гривні штрафу заплатив сьогодні тернополянин Сергій Беляєв. Чоловіка оштрафували за ходіння по залізничній колії.

- Йшов зранку на роботу від шостого магазину до залізничного вокзалу звичним маршрутом - зверху від моста стежкою через залізничну колію, - розповідає Сергій Беляєв. - Зупинили мене двоє людей у військовій формі, представилися і сказали, що ходити коліями заборонено. За це передбачений штраф від 34 до 180 гривень. Виписали мінімальний штраф і видали квитанцію. На квитанції штамп змінного пункту воєнізованої охорони на станції Тернопіль.

Чоловік каже, що претензій з приводу штрафу не має, однак хотів би інших тернополян попередити, щоб не ходили коліями, адже за це тепер карають.
- Там протоптана стежка, багато людей від шостого магазину чи з Нового світу ідуть на залізничний вокзал саме через колії, - розповідає Сергій Беляєв. - Бачив, що патруль зупинив ще кількох людей. Я розумію, що зараз у нас є загроза диверсій. Якщо вважають, що в такий спосіб можна уникнути небезпеки і навести порядок, то хай наводять. До того ж, часто бачу, що колії переходять і діти, а це особливо небезпечно. Хоча спочатку можна було б попередити людей, щоб не ходили, а тоді вже штрафувати тих, ігнорує попередження.
 

Коментарі (11)
  • Рома Михайлишин

    попередження про заборону на стовпах де колії,давно висять.
  • Анонім

    Пішоходами людей, які ходять по залізничних коліях, називати не можна. Читайте Правила дорожнього руху. А вони (правила) до залізниці не відносяться. Там свої правила. І за їх порушення відповідальність. Хоча деколи життя саме наказує таких порушників, "вкоротивши" їх тіло на довжину голови чи ніг до колін. Думайте, чи варто!
  • Анонім

    вони би ше трохи писати навчились....дивився, дивився, всього на тій квитанції розібрати не зміг))

    Анонім reply Анонім

    Ви дивилися не квитанцію, а фото. До речі, на ньому ж видно блокнот кореспондента мабуть, там почерк ще кращий
  • Анонім

    Ходив там і буду ходити!!! Нехай ці моральні виродки в формі спробують довести, що я там був.

    Анонім reply Анонім

    Ходи ,бажаю тобі попасти під потяг, і на одного морального виродка стане меньше

    Анонім reply Анонім

    Ти хвере на голову! Ти в Європу хочеш? Бидло!

    Анонім reply Анонім

    Ти шо не бачиш шо ця худоба не адекватна? Йому одне в голові- це смоктати, то нехай так і робить, БИДЛО!!!..

    Анонім reply Анонім

    ХвЕре на голову бидло (можливо в формі) захотіло в Європу чорні х..ї посмоктати?

    Анонім reply Анонім

    Вали в ДНР! Будеш там задниці лизати!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up