Біля “Оселі” через жінку-пішохода зіткнулися два авто

Біля “Оселі” через жінку-пішохода зіткнулися два авто
Два автомобілі - Fiat і Audi - зіткнулися у вівторок, 16 вересня, вранці на вулиці Шота Руставелі, поблизу магазину “Оселя”. Чи збили жінку на переході - поки невідомо. Вона спочатку пішла з місця аварії, а через 40 хв повернулась і її забрала швидка.

- Жінка раптово вибігла на пішохідний перехід, - розповідає водій автомобіля Fiat. - Він по гальмах, і я по гальмах. От і наздогнав його. Загальмував, але повністю зупинитися не встиг.

Водій автомобіля Fiat вдарив ззаду в авто Audi. В обох автівок - досить серйозні ушкодження. У Fiat побиті капот, передній бампер, фари, тріснув радіатор. В Audi пошкоджена вся задня частина машини.
Жінку років 35-ти, яка переходила дорогу, госпіталізували. Однак обидва водії обурені її поведінкою.

Previous Next

- Зачепив її водій AudiЮ чи ні, я не зауважив, - каже водій Fiata Святослав. - Але жінка перейшла дорогу і пішла собі далі. Я її наздогнав, запитався чи все з нею гаразд. Вона відповіла, що все нормально. Я попросив її, що якщо поспішає, то хоча б залишила номер телефону, бо зараз даішників будемо викликати. Вона відмовилася. Однак хвилин через сорок повернулася на місце аварії уже з чоловіком. Сказала, що її болить нога. Викликали швидку і госпіталізували її.   

Водій Audi стверджує, що жінку на пішохідному переході він все ж таки не збивав.
- Можливо, десь її збоку трохи зачепило, - каже водій Богдан, - Однак удару як такого не було. Вона оминула мою машину і перейшла дорогу. Жінка раптово вибігла на дорогу. У мене є свідок, який це може підтвердити. Він не зміг тут довго залишатися, бо поспішав на роботу, але залишив свій номер телефону, за яким з ним можуть зв'язатися даішники для розслідування обставин аварії.
У секторі взаємодії з громадськістю обласної ДАІ повідомили, що сьогодні близько 9.00 надійшло повідомлення про ДТП. На місце події одразу ж виїхав наряд дорожньо-патрульної служби. Потерпіла жінка звернулася за допомогою до медиків. На даний час правоохоронці з'ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • тойво

    цей перехід потрібно забрати взагалі. через 100 метрів є зі світлофором.
  • Андрій

    Пішла до дому прокілішувала  з чоловіком, шо мажна бабло збити з шоферів і вернулась тіпа нога болить
  • вуглускр

    та в ауді передок був погнутий
  • мама

    Не люблю цю ділянку дороги. Там постійно народ вилітає на дорогу з боку зупинки  і це при тому, що з обидвох боків є пішохідні переходи. Але ж до них треба пройти кілька метрів а так можна напряму...іноді їдеш і хочеться вийти накостиляти таким пішоходам-так вони ще обурюються, що це таке бо вони йдуть а машини їдуть...Таких ділянок в нас багато є...Обурює те, що через когось сидіти потім доведеться-людина не цінує ні своє життя, ні чуже...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up