Біля "Текстильника" п'яний тернополянин не розминувся з маршруткою (ОНОВЛЕНО)

Біля "Текстильника" п'яний тернополянин не розминувся з маршруткою (ОНОВЛЕНО)
На пішохідному переході поблизу «Текстильника» стався прикрий інцидент - п'яний тернополянин не зміг встояти на ногах, впав і вдарився об маршрутку №15. Тернополяни, побачивши лежачого чоловіка на переході, сприйняли падіння за наїзд.

Про травмованого чоловіка у редакцію 20minut.ua повідомила читачка Тоня (прізвище ред. відоме). За її словами, інцидент трапився близько 15-ї години.

- Водій намагався і першу медичну допомогу надати, і бігав говорив по телефону з кимось, - каже вона. – Але нібито постраждалий відмовився, він так і залишався сидіти на переході. Бачила, що «покоцане» у нього обличчя. За якийсь час водія і потерпілого оточили перехожі. Водій виправдовувався, що їхав по малу, і що пішохід на вигляд якийсь не зовсім тверезий. 

Працівників Державтоінспекції,  як повідомила читачка, на момент перебування жінки поблизу місця аварії ще не було. Натомість швидка з’явилась за кілька хвилин.

У секторі профілактичної роботи УДАІ в Тернопільській області інформацію про аварію не підтвердили.


-Аварії не було, - кажуть в ДАІ. – Працівники виїжджали на місце, але не застали там ані постраждалого, ані швидкої. Як пояснили очевидці, п’яний чоловік просто впав перед маршруткою, вдарившись об неї.  До того він кілька разів падав на зупинці. Після інциденту просто втік.

Відео дня


Підтвердили інформацію про виклик о 15-й і у Центрі екстреної медичної допомоги. Але і тут наполягають – ДТП не було.

- Це просто збіг, - каже заступник головного лікаря Центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак.  – Людина була у нетверезому стані і проходячи  перед маршруткою, перечепилась і вдарилась обличчям об маршрутку. Через це мав садна. Від госпіталізації чоловік відмовився. 

  

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • nastya

    і алкоголіків тоже
  • Петро

    Стріляти тих маршрутчиків
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up