На "рогатці" велосипедист врізався в бус. Потерпілого госпіталізували


На "рогатці" велосипедист врізався в бус. Потерпілого госпіталізували
24-річний велосипедист на швидкості зіткнувся із бусом Fiat. Інцидент трапився 1 серпня близько 21.00 на кільці вул. Острозького - Стадникової. За словами очевидців, хлопця забрала "швидка" із серйозним переломом ноги та раною на голові.

- Велосипедист на швидкості спускався зі сторони "горбатого мосту" у напрямку автовокзалу, - розповідає один з очевидців ДТП. - На повороті просто посеред дороги він влетів у таку собі виямку, де є каналізаційний люк. Від цього його викинуло просто на машину, яка їхала по зустрічній смузі.

Previous Next

24-річного тернополянина госпіталізували медики у першу міську лікарню. Який наразі у нього стан - невідомо.

Відео дня

Коли на місці події перебував кореспондент 20minut.ua, там працював тільки один екіпаж ДАІ - інспектори чекали на приїзд слідчого.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Лео

    Велосипедиста там не повинно було бути. п.11.14 ПДР. Перетинати це перехрестя повинен був по пішоходному переходу. Але кому ті правила потрібні! От і є пригода. А люк-то вже вторинне... Для машин він не перешкода.

    Пона Роман reply Лео

    Для адвоката автомобіліста  - це буде вагомий аргумент.
  • Дмитрий Лунгу

    Організація руху для авто на рогатці ЖАХЛИВА.

    Жодної адекватної розмітки.

    Onix reply Дмитрий Лунгу

    Про яку розмітку мова???!!!!! Ві летів з такою швидкістю з "горбатого мосту" що в поворот не вписався!!!!!!!!!!!!!
  • Yuriy Hladiy

    За весь час ДТП там було три автомобілі міліції! І
  • Yuriy Hladiy

    Чекатиму на подробиці, бо почув тільки гальмівний звук і решту вже бачив з вікна, тому і повідомив у редакцію.

    Yuriy Hladiy reply Yuriy Hladiy

    Дуже прошу "підняти" цю проблему у ДАІ. Там з повороту "перехід" забрали, але це не означає, що треба гнати на всю швидкість, знаючи "культуру водіїв на дорозі"... Там давно треба було встановити "лежачих"! Хай ті хто поспішає, залишить там свої колеса!!!

    вік reply Yuriy Hladiy

    Переходити треба у всановленому місці,  а не поліцейских ліпити. Там точно ніхто не перевищує встановлене обмеження в 60, бо там це не можливо.  Бачу у когось болячка до автомобілів.

    Yuriy Hladiy reply вік

    Погано бачите, чоловіче. Я не захищаю хуліганського велоперетинання, але шофер має мати очі!

    Onix reply Yuriy Hladiy

    Про що мовите, Панове... Ніхто там дороги не переходив і пішохідний тут нідочого. Водій фіата зовсім ніпричім. Якщо їхати на ровері з гори скоріше за машини, якого іншого результату ви чекаєте??? Влетів той йолоп на швидкості в фіата...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up