Смертельне ДТП на Об'їзній. Фура збила велосипедиста

Смертельне ДТП на Об'їзній. Фура збила велосипедиста
Вантажівка зачепила бортом та протянула щонайменше 200 метрів велосипедиста. Від одержаних травм він загинув на місці. Інцидент трапився 19 серпня на Об'їзній навпроти "Білого замку" близько 20.00. Станом на 21.20 тіло загиблого все ще лежало на шосе.

У цьому на місці події пересвідчився кореспондент 20minut.ua.

- Водія фури правоохоронці затримали на вулиці Будного, - пояснює один з інспекторів Державтоінспекції. - Фактично, він втік з місця ДТП. Хоча, каже, що навіть не підозрював, що когось зачепив бортом. 

Наразі, за словами співрозмовника, водія доправили до наркодиспансеру. Там він проходить медосвідчення на факт вмісту алкоголю у крові. 

Відео дня

Щодо міся ДТП, то воно займає близько півкілометра вздовж узбіччя Об'їзної навпроти "Білого замку". 

Як вважають працівники ДАІ, фура, яка прямувала у бік м-рн "Дружба", зачепила за свій борт велосипедиста та протянула його щонайменше 200 метрів. Закривавлене тіло залишилося просто на проїжджій частині. До речі, самий двоколісник виднівся за метрів 350-400 попереду від тіла загиблого.  

- Зараз тут працює слідчий. А чому тіло досі не забрали? Чекаємо, коли приїде машина з моргу, - наостанок додав інспектор ДАІ.

 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Gerolomo

    Кожен велосипедист. який виїжджає на вулиці міста ввечері. або знає що буде повертатись додому ввечері - мав би одягнути яскарву жилетку/куртку з світловідбиваючими смугами. Обладнати велосипед світлом як ззаду так і спереду. Адже жилетка і ліхтарики обійдуться в 200 грн +/-. А життя безцінне.

    Окрім того в нас мало поваги як водіїв до велосипедистів - через нахабність останніх. Так і велосипедистів до водіїв - тому що кожен хоче рівноправ'я. незважаючи на комфорт їзди інших.

    Так велосипедисти при руху колоною - можуть запросто їхати один за другим. через 10м між собою. Так само і автомобілісти - залишаючи справа місце для двоколісного ТЗ.

    А також  якби були згуртовані перші і другі - то могли б організувати спільний протест за ремонт доріг і встановлення освітлення.
  • иии

    як фура їде, то потік повітря затягує під неї.

    всім роверистам треба це памятати, і старатися або зїжджати на обочину, або хоча б трошки нахилятися в протилежний від фури бік.
  • БАНДЕРІВКА

    це просто ужас...... як там можуть не траплятись ДТП якшо там не має умов для їзди на велосипедах...хай велосипедисти їздять акуратніше і водій фури прото реально міг його не бачить а велосипедист прекрасно бачив фуру яка рухалась в його сторону...кажуть шо водій помішався від Цього оскільки він навіть незнав його...ми були при ДТП ТА БАЧИЛИ ШО ВОДІЙ НЕ ЗАМІТИВ ЦЬОГО...КОЛИ МІЛІІЯ ЙОГО ЗУПИНИЛА ТО ВІН ТІЛЬКИ ЦЕ ПОБАЧИВ
  • Бандерівка

    думаю водій справді міг не бачити ....оглядовість великовантажних автомобілів залишає бажати кращого! водій високо сидить і далеко бачить а от що робиться поблизу не бачить! тому якщо велосипедист був в так званій "сліпій або мертвій" зоні то водій його просто не бачив! ну і плюс на тій об"їзній ні освітлення ні розмітки....дорога ужасна і смертельна! Дуже і дуже шкода загиблого але думаю вини водія там мало!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up