Вісім ділянок Тернополя, де на дорозі гуляє смерть

Вісім ділянок Тернополя, де на дорозі гуляє смерть

Дамба Тернопільського ставу та перехрестя вул. Протасевича-Гайова – понад 20 років «лідирують» серед місць, де найчастіше травмуються і гинуть люди.

У Тернополі вісім місць концентрації ДТП з потерпілими. Ще сім - аварійно-небезпечних ділянок. Там найчастіше трапляються аварії з матеріальними збитками. Або ці місця не так давно були у списку місць концентрації ДТП, проте останні три роки аварій з людськими жертвами там не траплялось.

Про це повідомили у прес-службі управління патрульної поліції м. Тернопіль. 

Серед аварійно-небезпечних ділянок – вулиця 15 Квітня, де ще кілька років тому мало не щомісяця гинули чи серйозно травмувались люди. Вже понад три роки на цій вулиці не зафіксували жодної жертви ДТП. Тепер аварії там як і трапляються, лишень з матеріальними збитками.

Відео дня
  • Аби ділянка дороги «вибула» з переліку місць концентрації ДТП, потрібно щоб там щонайменше три роки не сталось жодної аварії з потерпілими, - повідомили у прес-службі управління патрульної поліції м. Тернопіль. – Якщо статистика такий факт підтверджує, проводиться обстеження і лише тоді таку ділянку виключають.

Однак, кажуть поліцейські, така ще певний час перебуває у статусі «аварійно-небезпечної».

Дві ділянки Тернополя у списку місць концентрації ДТП перебувають понад 23 роки – з 1993 р. Йдеться про Дамбу Тернопільського ставу і перехрестя вул. Протасевича-Гайова. За останні три роки там трапились 10 аварій, в яких отримали травми 15 чоловік.

Де у Тернополі місця концентрації ДТП

  1. Дамба Тернопільського ставу: за останні 3 роки - 6 ДТП, 11 травмованих.
  2. Перехрестя вул. Протасевича-Гайова (виїзд з с. В. Гаї): за 3 роки - 4 ДТП, 4 травмованих.
  3. Перехрестя вул. Замкова-Руська: за 3 роки - 2 ДТП, 4 травмованих.
  4. Перехрестя вул. Руська-Гоголя-Хмельницького-пр. Бандери (наприкінці 2015 р. стало місцем концентрації ДТП). За 3 роки: 3 ДТП, 6 травмованих.
  5. Просп. Бандери–примикання до бульв. Д. Галицького (біля «Літака»). За 3 роки: 2 ДТП, 4 травмованих.
  6. Вул. Тарнавського (в районі буд. №№3-5). За 3 роки - 1 ДТП, 1 травмований.
  7. Вул. Тарнавського (в районі Технічного коледжу). За 3 роки: жодної ДТП. Претендент на зняття, остання ДТП трапилась у вересні 2011 р.
  8. Перехрестя вул. Будного-Лучаківського (наприкінці 2015 р. стало місцем концентрації ДТП). За 3 роки  - 4 ДТП.  

Аварійно-небезпечні ділянки в м. Тернополі (колишні місця концентрації ДТП)

1. пр. Бандери-вул. Конавальця-Слівенська   

2. вул. 15 Квітня-Купчинського-пр. Злуки

3. вул. Будного-Винниченка-с. Петриків («Берегиня»)

4. вул. Шептицького-Живова

5. пр. Бандери-вул. Шопена-Татарська

6. вул. Шептицького-Будного

7. пр. Бандери-вул. Шухевича

На території аварійно-небезпечних ділянок якщо і траплялись аварії протягом останніх років, то без людських жертв, лишень з матеріальними збитками. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Шумило Колян

    помоєму 2 роки назад на Тарнавського біля 11 школи майже кожного тижня було ДТП
  • Василь Кадобний

    ІЗДІТЬ ЗГІДНО ПДР І ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ.
  • Анонім

    Якщо ваша статистика грунтується на чутках ваших знайомих чи інших людей то такий ваш рівень. Цікавтеся ще чимось в цьому житті окрім дтп. Це, що ви тут пишете, що десь хтось щось чув, а може бачив, 3 - 4 дтп , це більше схоже на теревені бабців під підїздом чи на колгосп. Взагалі статистика річ вперта, якщо є, то значить, що воно є.  Тепер вам порада, перед тим як щось коментувати, треба в цьому розумітися, а також щось прочитати на тему, що таке місце концентрації дтп і як воно визначається. Якби всі дотримувались  правил дорожнього руху і мали елементарну повагу один до одного то не було б ніяких місць концентрації.

    Анонім reply Анонім

    Моя статистика грунтується на вигляді з мого балкону.

    За 10 років життя на Тарнавського на власні очі бачила з десяток ДТП. Чомусь собі вірю більше, ніж нашим "копам"... дивно, правда? І чого б це...
  • Анонім

    А чому виїзд з Березовиці є аварійно-небезпечною ділянкою обмеження швидкості 40 км/год? Там дві полоси в одному напрямку тим більше зустрічний транспорт відгороджений і було любиме місце ДАЇ. А біля Універсаму немає таких обмежень, хоч як на мене  це місце є дійсно небезпечне.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up