Де у Тернополі проведуть капітальний ремонт тротуарів

Де у Тернополі проведуть капітальний ремонт тротуарів
10 лютого на засіданні виконавчого комітету затвердили титульний список капітального ремонту - заміни покриття тротуарів у Тернополі на 2016 рік. У місті проведуть ремонт 16 тротуарів на загальну суму майже 6 мільйонів гривень.

Сергій Надал пояснює, що раніше на сесії міської ради було затверджено зміни до бюджету, у якому передбачено збільшення видатків на проведення ремонтів у житловому та комунальному фонді міста.

Відтак, кошти підуть на ремонти прибудинкових територій, міжквартальних проїздів, тротуарів, ліфтів і т.д.

Заплановано постелити бруківку за такими адресами:
вул. Танцорова
вул. Б.Хмельницького
вул. Л.Українки
бульвар Т.Шевченка
вул. Руська (навпроти Кооперативного технікуму)
вул.15 Квітня в (від вул. Купчинського до проїзду між будинками №4,6-в)
вул. Чехова
вул. Н.Світ
вул. В.Великого (від монастиря до вул. Тарнавського)
вул. Львівській (від гуртожитку №4 до житлового будинку №14)
вул. Бродівській (в районі житлового будинку №50)
вул. І. Франка
вул. Острозького
вул. Микулинецькій (в районі авторинку)
вул. Дружби (від вул. Миру до вул. Гетьмана П.Орлика)
вул. Карпенка

Повідомила Тернопільська міська рада.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    дитячу лікарню інфекційну відремонтуй !!! Бруківку воно ставить !

    reply Анонім

    люди просять ремонтувати , то від свого імені напиши що ти забороняеш, мудак
  • Анонім

    тротуар і в деяких місцях можна і з асфальту зробити,добавити зелених насаджень(та і  не тільки дерев)- не якигось вишуканих порід дерев які дивним чином вандали знищують!!!вуличне освітлення потребуємо,впорядкування електричних ліній та звязку, зручні сміттєві корзини які повинні легко очищатись від мусору проїзджаючими сміттєвозами а не розвалюватися після зими,на зупинках які керівницто міста вже впорядкувало під магазинчики та аптеки повинні бути щити з списком маршруток ітд там повинна бути якась цінна інфа.
  • Oleg Synovets

    Для уникнення корупційних схем (особливо так званих "відкатів") тендер має проводити через систему електронних державних закупівель ProZorro!!!
  • Анонім

    Вибачте,вже два коментарі написав до цієї статті,але хотів розповісти про своє захоплення,дуже полюбляю покататись на роликових ковзанах з друзями в вільний час,ми збираємось біля (Алігатора) і давай хто швидше доїде до Гаївського перехрестя. Дякую вам ,що ви наші Тернопільскі депутати розглядаєте на сесіях самі проблемні і вкрай зруйновані місця які зазначені в даній статті,так їх ТЕРМІНОВО потрібно відремонтувати. Дякую вам тепер буду мати можливість покататись по всіх вулицях які ви плануєте відремонтувати...Нарешті відбуваються зміни...ми на них чекали.Дякую,молодці'так тримати!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up