Розлючений таксист побив арматурою своїх пасажирів

Розлючений таксист побив арматурою своїх пасажирів
Побиттям, розбитою головою та тріщиною пальця завершився для 21-річної Лілії та її хлопця 27 – річного Ореста виклик таксі до нічного клубу. Так «провчив» таксист молоду пару за зауваження щодо місця зупинки таксі.


Про це у редакцію повідомила матір дівчини Ольга Лиха. 


- У голові не вкладається: чи може бути адекватним таксист, який у відповідь на зауваження витягує арматуру, - каже тернополянка Ольга Лиха. – Я тепер сама буду боятись таксі викликати. Хто гарантує, що за кермом – здорова людина?

 За словами жінки, інцидент трапився 26 жовтня біля нічного клубу Riverpool. Її донька з хлопцем викликали біля 2-ї години ночі таксі до центрального входу, зателефонувавши у «Таксі 549». Але таксі не зупинилось біля центрального входу, а розвернулось і поїхало та спинилось біля «Фуршету». Це орієнтовно за 100 метрів від місця виклику.

 - Донька на 12-сантимерових каблуках, у довгому платті була, - продовжує мати. – Тож Орест зробив зауваження, чому, якщо виклик був до центрального входу, без будь-яких попереджень таксі зупинилось в іншому місці. 

Водій замість пояснень та вибачень почав хамити, додає жінка. Зав’язалась словесна перепалка. Потім водій викликав хлопця на вулицю. 

- Таксист сказав «Вийди. Щось покажу», - продовжує пані Ольга. – Той і вийшов, а донька залишилась у салоні. Так таксист відкрив багажник і витягнув, мабуть, арматуру, і вдарив нею по голові хлопця. Той впав. Вибігла із салону донька, кинулась до Ореста. Але таксист знову вдарив і ще замахнувся. Дочка почала кричати, плакати, просити, щоб таксист їхав геть. І той знову вдарив, але попав по руці доньки.


 Після того інциденту молода пара зателефонувала до знайомого, який приїхав та відвіз у травмпункт. Хлопцю тільки обробили рану. 

Відео дня


- У доньки - тріщина на пальці лівої руки, - каже пані Ольга. – А в її хлопця – "дірка" в голові. Її не шили, бо дитина має алергію на знеболюючі. З травмпункту вони поїхали у міліцію та написали дві заяви. 

Інформацію про інцидент підтвердили й у прес-службі обласної міліції. Тут кажуть, що відомості про подію внесли до реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 125 Кримінального кодексу України – «Умисне легке тілесне ушкодження». Обох тернополян відправили на судово-медичну експертизу. Після неї, якщо травми виявляться важчими, статтю можуть перекваліфікувати.


 - Я телефонувала у таксі десь о 4-й ранку, відколи дитина передзвонила і сказала, що в травмпункті, - додає пані Ольга. – Мені сказали, що або керівник, або диспетчер зв’яжеться зі мною. Але поки я не нагадала про себе знову, ніхто мені не дзвонив. Говорила із старшим диспетчером.


 Якогось результату, прояснення, ця розмова не дала, каже жінка. На фірмі навіть говорили, що у ту ніч не було такого замовлення. Утім, як нагадує жінка, у доньки залишилось повідомлення від фірми про приїзд сірого "Daewoo Lanos" з позивним «11». Воно прийшло о 2.10, коли пара вже чекала на вулиці на таксі.

 - Це замовлення, за даними з нашої програми було, але потім його скасував водій, - каже керівник служби Віталій Барилка. – Відмова зафіксована о 2.04. З водієм зараз зв'язку я не маю. Наразі його авто у базі заблоковане. Він - приватний підприємець, якому ми тільки надаємо за договором інформаційні послуги.

 Надати нам контакти до водія, каже пан Барилка, він не може. Утім, як тільки звернуться правоохоронці, готовий їм показати інформацію з бази.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (25)
  • Анонім

    Шановні, немає різниці хто в ці ситуації розпочав конфліктувати перший.

    В будь-якій напруженій ситуації ВИКЛИКАЙТЕ МІЛІЦІЮ,  повідомляйте клієнтську службу підприємства про невідповідну поведінку їх працівника і не випробовуйте долю на пригоди.

    А зі сторони працівника який постійно працює з клієнтами, то потрібно розуміти шо є різні типи характеру людей і якщо ти, в силу запального темпераменту, миритися з цим то краще не працювати в такі галузі, або попросити диспетчера зняти з замовлення і в якості покарання не обслуговувати цей номер ніколи!
  • Balboa Rocky

    "Так таксист відкрив багажник і витягнув, мабуть, арматуру, і вдарив нею по голові хлопця" ЧИМ САМЕ ВДАРИВ !? є покази свідків чи відео з камер? може хлопець ше на дискотекі впав чи його хтось інший побив! тут треба детектива серйозного
  • Соня

    Коли я викликаю таксі, то воно під'їжджає туди, куди викликаю. Якщо ж  воно не може доїхати, то таксист каже, куди підійти.  То не громадський транспорт.
  • Anonymous

    " Донька на 12-сантимерових каблуках, у довгому платті була " Добратися туди могла, скакати і танцювати могла, а до фуршету 20 метрів (і аж ніяк не 100!!!) пройти не могла. НОНСЕНС )

    Sunny reply Anonymous

    Вот тобі і нація! Люди-аноніми, ви що дебіли? Бо по-інакшому це не назвеш! Яка фіг різниця - пяні, чи ні, чи на каблуках чи ні, чи йти чи ні! Таксі- це фірма з НАДАННЯ ПОСЛУГ ПЕРЕВЕЗЕННЯ! Не хотів брати- їх не бери, але при чому тут бити і т.д. Це ЗЛОЧИН!!!!!!! За це потрібно відповідати ЗГІДНО КРИМІНАЛЬНОГО КОДЕКСУ! ВСЕ І КРАПКА!!!!! Якщо у когось нерви не в порядку- то психлікарня!!! Крім того, для роботи у  фірмі, яка надає послуги з перевезення населенню, і де працівники працюють з людьми( в даному випадку таксисти) , потрібно проходити медичний огляд, в тому числі у психіатра! Так той водій спеціальний сертифікат має від психолога-нарколога? Певно ні! І всі забули правило, що клієнт ЗАВЖДИ правий, бо він платить! І продавець послуг, як не хоче, може не надавати!

    А то тут вже ціла купа защітнічків дебіла-таксіста назбиралась!!! Агов, ви що дикуни, чи що!

    Анонім reply Sunny

    клієнт прав поки живий
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up