Таню убили напередодні заручин

Таню убили напередодні заручин
В рідному селі люди не тямляться від горя через смерть молодої продавчині. Але найгірше, кажуть, мамі, сестричці та коханому дівчини, який вже придбав перстень. Бо незабаром молоді люди мали заручитись

Все село Деренівка, що на Теребовлянщині, шоковане звісткою про загибель молодої односельчанки – Тані Войтович. Дівчині 25 січня мало б виповнитись лише 24.

Нагадаємо, тіло дівчини зі слідами насильницької смерті знайшли близько 19.00 15 січня в овочевому кіоску, що на вул. Князя Василька в Теребовлі, де вона працювала продавцем.  В скоєнні вбивства правоохоронці підозрюють молодого чоловіка віком приблизно 30 років.

  • Горе яке, біда, - односельчанка родини на тому кінці дроту не могла стримати емоцій, - це золота дитина була. Весілля мали б гуляти, а тепер в нас похорон. Вони з хлопцем довго зустрічались. Побратись мали скоро. Заручини планували, він вже перстень купив. За що ж її той нелюд убив? За 500 грн. з каси? То що ж це робиться?

У траурі – і сусіднє село Довге, де розташована сільрада Деренівки. Люди кажуть, добре знали і загиблу Таню, і її родину.

Відео дня
  • Це дуже порядна сім’я - і батьки, і діти – розповіла мешканка с. Довге, яка просила не називати її прізвища в газеті. – Батько в ДАІ працював, але вже помер років 10 тому. Мама – працює в управлінні сільського господарства. Молодша сестричка загиблої – медсестра у тернопільській лікарні.

 Про загиблу дівчинку люди говорять охоче. Кажуть, чим більше добра згадають, тим спокійніше буде дитині на тому світі. А доброго у неї було, кажуть, дуже багато.

  • Вихована, комунікабельна, весела і спокійна дитина, дуже привітна, - згадують односельці загиблу дівчинку. – До всіх з повагою – і до неї теж. Заробляла, де могла, аби зібрати на весілля…

Після цього від надлишку емоцій люди не можуть говорити. Кажуть, досі не можуть повірити, що їхньої Тетянки вже немає. Слів бракує, аби описати, як любились вони з її хлопцем, як довго зустрічались і яка гарна пара була.   

  • Похорон, скоріше за все, відбудеться в неділю, 18 січня, принаймні так погодили родичі з місцевим священиком, - розповів сільський голова Довгенської сільради Василь Онишко. – Ховатимуть Тетянку у рідному селі.

Загибла Тетяна Войтович працювала у фатальному кіоску від осені минулого року. Має вищу освіту, адже закінчила Тернопільське профтехучилище №4 і економічний університет. Роботи за фахом в селі знайти не могла, тому пішла продавцем в кіоск. Тут її 15 січня убили.

Редакція газети «RIA плюс» та сайту 20minut.ua висловлює щирі співчуття рідним, друзям і знайомим загиблої. Нехай спочиває з Богом

Читайте також В Теребовлі вбили 23-річну продавчиню Таню Войтович. Шукають вбивцю

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    Знайшли вже су_ку, вже дав покази і зізнався... Сидить в підвалі.
  • Анонім

    подивіться можливо біля того кіоску є парковка автомобілів...найчастіше в авто встановлені відеореєстратори, опитайте сусідів прилеглих будинків можливо вони там ставлять машини....а в теребовлі є веб-камери на вулицях?можливо це вам допоможе швидше вийти на вбивцю...

    Анонім reply Анонім

    Його статуру, походку вже вичислили по камерах в Теребовлі і ще в Борщеві на камерах він заствітися. Його шукають по повному ході, що теребовлянська міліція, що борщівська. І його точно скоро знайдуть, головне вірити і от тоді його посадять. Надіюсь, шо дадуть найжорстокіше покарання.

    Анонім reply Анонім

    працювати треба в першу чергу на профілактику, а вже в другу на показники розкриваємості
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінничині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up