В Теребовлі вбили 23-річну продавчиню Таню Войтович. Шукають вбивцю

В Теребовлі вбили 23-річну продавчиню Таню Войтович. Шукають вбивцю
Фото з особистої сторінки Тетяни Войтович у соцмережах
Молоденьку продавчиню торгової ятки убили в Теребовлі ввечері 15 січня. Міліція просить звернути увагу на людей поруч з вами, аби оперативно затримати вбивцю молодої дівчини

У власному торговому кіоску мешканка Теребовлі виявила труп своєї продавчині.

Це трапилось 15 січня ввечері. Жінка одразу повідомила до Теребовлянського райвідділу міліції. Дзвінок правоохоронці зафіксували о 19.20.  

Офіційно про обставини загибелі 23-річної дівчини міліція поки не повідомляє, однак цю тему активно обговорюють у соцмережах. Висувають версії, що молоденьке дівча убили через готівку у кіоску, де вона торгувала. За різними версіями, сума коливається від 500 до 2000 грн.

Відео дня

Щодо причин загибелі – версії теж різняться. Одні кажуть, дівчину зарізали, інші – вона померла через черепно-мозкову травму. В міліції повідомили, що саме зараз експерти встановлюють причину смерті теребовлянки.

Тим часом міліція просить допомогти у пошуках підозрюваного у вбивстві продавчині.

Це чоловік, віком близько 25 років, ріст – приблизно 180 см. Худорлявої статури, обличчя худе подовгасте. В момент вбивства на обличчі була щетина. Темні очі і смаглява шкіра. Був одягнений у чорну спортивну шапку, темно-синю коротку спортивну куртку з білою смугою на рукаві. Спортивні штани темно-синього кольору. Міг пересуватись на таксі як пасажир. Хто володіє будь-якою інформацією, звертатись в Теребовлі за номером тебефону: (03551) 2-11-76, 2-11-36, моб. тел. 098-255-42-19, 098-274-26-66 або 102 у будь-який підрозділ внутрішніх справ.
Правоохоронців цікавить будь-яка інформація, яка допоможе у розкритті важкого злочину. 

Читайте також Таню убили напередодні заручин

Довідка

Це вже третє вбивство в області від початку року. Нагадаємо, попередні два були скоєні на побутовому грунті і напідпитку. Вбивства розкриті, підозрювані затримані.

У 2014 році в області було скоєно 21 вбивство. Всі на побутовому грунті. Всі розкриті. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Брездень Вячеслав

    ти хо  си ди  москаляка
  • Брездень Вячеслав

    ти хо  си ди  москаль
  • Брездень Вячеслав

    тихо  си

    ди  москаляка
  • Брездень Вячеслав

    ти хо  си ди  москаляка
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up