Тернополянка в стані гіпнозу віддала шахрайкам всі гроші

Тернополянка в стані гіпнозу віддала шахрайкам всі гроші
Дві шахрайки перестріли Анну 8 жовтня на пр. Злуки. Вони налякали її смертельними хворобами і та за зняття «порчі» винесла з дому усі гроші та дорогоцінності. Міліція вже розслідує даний випадок і припускає, що зловмисниці – з іншої області.

- Аферистки працювали парою, - розповідає 20minut.ua потерпіла Анна (прізвище  жінки не вказуємо з етичних міркувань - прим.ред.). - Одна з них, молодша, була з темним волоссям, одягнена більш пристойно та з хорошим макіяжем. Вона спитала, як знайти магазин зі шторами, а потім почала вдавати екстрасенса.
Згодом розпитувала Анну про ставлення до церкви і врешті переконала, що на сім'ю жінки наслали велике прокляття. Воно, мовляв, загрожує смертю її чоловіку та дітям.  - Я наче перебувала у трансі і слухняно виконувала всі вказівки аферистки, - каже потерпіла. – Вона сказала мені винести з хати всі домашні кошти й дорогоцінності - нібито для молитви над ними.

За словами Анни, шахрайки дуже добре орієнтувались у місті. Вони знали розміщення дворів, вулиць,  де знаходиться церква Петра, як туди пройти.
Також участь у конфлікті брала й спільниця аферистки. Ця старша жіночка, як описує Анна, виглядала більш неохайно, мала брудне біляве волосся. Вона весь час переконувала потерпілу в тому, що її подруга – хороший екстрасенс, який допоміг їй та всій її родині. Відтак під психологічним тиском потерпіла все ж передала їм у руки сумку з усіма домашніми коштами.

- Дякую всім людям, які допомогли і розрадили мене в ту важку хвилину, - каже Анна. – Мені тоді було дуже важко…

Відео дня

Про схожі випадки спроб шахрайства почали тернополяни повідомляють і у соцмережах.
- У нас є ще три повідомлення від громадян про подібні випадки шахрайства - повідомляє слідчий міліції, який веде дану справу, Олег Рубленик. - Описи аферистів, в принципі, збігаються і ми займаємось пошуками. Припускаємо, що ці особи - "гастролери" і не є мешканцями Тернополя.

Правоохоронці закликають тернополян бути більш обачними та одразу ж повідомляти міліцію про подібні шахрайства.

Павло ЛОТОЦЬКИЙ +380932528883

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up