Аркадій Войтюк поділився думками про Нацвідбір до «Євробачення-2016»

Аркадій Войтюк поділився думками про Нацвідбір до «Євробачення-2016»
Новий стиль у своїй творчості - кантрі-фолк представив Аркадій Войтюк під час другого півфіналу Нацвідбору «Євробачення-2016». 13 лютого під час відбору співак виконав свою нову пісню «Все в тобі». Таким чином, як каже він, відбулося дві прем’єри – і пісні, і стилю.

У фінал Нацвідбору до «Євробачення» Аркадій не потрапив, проте почувається натхненно та енергійно. Йому приємні позитивні відгуки суддів, а також співак дякує глядачам за підтримку. Адже завдяки глядацьким голосам він посів четверте місце серед учасників, журі йому поставило бал «6». Загалом спільним рішенням глядачів і суддів до фіналу Нацвідбору пройшли троє учасників: SunSay, «НеАнгели» і Pur:Pur. Також з ними у фіналі змагатимуться Джамала, The Hardkiss, Brunettes Shoot Blondes.


- Дуже класно, що в Україні є така можливість, коли учасників «Євробачення» вибирає не лише журі, а що можуть це зробити і глядачі, відправивши sms за улюбленого виконавця, - каже Аркадій. – Добре, що відбір тепер транслюється і на телеканалі СТБ, адже рейтинги цієї програми суттєво зросли. Це круте і конкурентне шоу, яке стане стимулом для багатьох молодих виконавців показати себе. Звісно, мені хотілося потрапити до фіналу, але я тверезо оцінюю свої шанси – все ж  за україномовну пісню для «Євробачення» проголосувати побоялися. 

Аркадій Войтюк зауважує, що не писав цю пісню спеціально для «Євробачення».  Пісню , яку він виконав під час Нацвідбору, планував  представити глядачам восени разом з кліпом. Ця пісня має увійти до його майбутнього альбому. 
- Але Костянтин Меладзе (суддя та музичний продюсер відбору – прим. авт) сказав, що пісня хороша, тому я вирішив показати її на загал, - каже Аркадій.  
До слова, пісню довелося трохи скорочувати і змінювати, розповів співак. Адже відповідно до вимог «Євробачення» вона має тривати 3 хвилини, а на сцені має бути шестеро людей. 

- Загалом враження від виступу у мене чудові, - каже Аркадій Войтюк. – Я отримав хороші відгуки про пісню, і про свій новий стиль. Та й взагалі це була голосна прем’єра на всю Україну.


Аркадій Войтюк має свого фаворита, який на його думку гідно представив би Україну на «Євробаченні» – це SunSay.
- Всі виконавці, які взяли участь у відборі, -  круті, цікаві, різні. Кожен має свою аудиторію, - каже співрозмовник. - Я б хотів, щоб на Євробаченні виступив SunSay. Хлопець цікавий, з цікавим тембром. Я не хотів би, щоб Україну представляли пригніченою піснею про війну, а навпаки потрібно розказати, що ми сильні і ми переможемо!

Аркадій Войтюк поділився своїми творчими планами. Зокрема тим, що відтепер глядачі зможуть почути його музичні роботи у новому стилі – кантрі-фолк. 
- Два роки через події на Майдані та в зоні АТО я був у пригніченому стані, переживав, займався волонтерством, - ділиться співак. - Та паралельно я шукав стиль, в якому хотів би працювати. Кантрі-фолк мені дуже подобається, саме в цьому стилі я працюватиму надалі. Мою велику команду - кантрі-фолк бенд із 10-12 учасників чекайте на концертах. 

Наступний альбом Аркадія Войтюка також буде у новому стилі. А вже через тиждень співак розпочне зйомки кліпу до пісні «Все в тобі». Загалом виконавець сам пише всі свої пісні. 
- Я сам пишу всі пісні, адже тільки я можу передати те, що хочу, - каже Аркадій. 
Більшу частину нового альбому Аркадій планує написати цього року , а наступного року обіцяє випустити альбом.

Довідка
Аркадій Войтюк навчався у Тернопільському державному медичному університеті. А сьогодні є учасником команди КВН «VIP-Тернопіль». Співак також є фіналістом шоу Х-Фактор та  "Нової Хвилі».

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up