Партнер рубрики Події

16 мільйонів – на поточний ремонт доріг. Ще мільйон дали на розмітку

16 мільйонів – на поточний ремонт доріг. Ще мільйон дали на розмітку
16 млн грн. - це дуже добра цифра, якщо порівнювати з тим, скільки виділяли минулі роки, кажуть у міськраді. Однак, потрібно ще враховувати рівень інфляції та суттєве здорожчання вартості матеріалів та пального

Латати ями на дорогах почали у Тернополі.

Чиновники обіцяють навести лад з основними магістральними та житловими вуличними дорогами до кінця травня. Звісно, як дозволить погода.  

  • Ця весна досить холодна і температурний режим не дозволяв розпочинати ямковий ремонт раніше, - пояснив начальник відділу технагляду міськради Олег Вітик. – Фактично ми ремонтуємо лишень тиждень. Тоді як минулого року поточний ремонт доріг у Тернополі розпочали наприкінці березня.

Цьогоріч на ямковий ремонт з міськбюджету виділили близько 16 млн грн, кажуть у міськраді. Для порівняння: минулого року в ями закатали 6,5 млн.

Відео дня
  • Це дуже добра цифра, якщо порівнювати з тим, скільки виділяли минулі роки, - каже Олег Вітик. – Однак, потрібно ще враховувати рівень інфляції та суттєве здорожчання вартості матеріалів та пального.

Вже зробили повністю вул. 15 Квітня, Бережанську. На Об’їзній залишився шмат біля вул. Бережанської, які ремонтники планують залатати найближчим часом. Частково відремонтували дорогу на вул. Руській та просп. Бандери.

  • Зараз готуємось до поточного ремонту дороги на вул. Сахарова, бо там буде проходити тролейбусна лінія, - каже пан Вітик.  

До ремонтних робіт задіяні підприємства «Технобудцентр» та Міськшляхрембуд, кажуть у міськраді.

Якщо говорити про те, як тернопільські дороги пережили цьогорічну зиму, чиновники запевняють - спостерігається тенденція до покращення. Позитивно на це вплинули як не надто сніжна і холодна зима, так і якісніший ремонт попередніх років, стверджують у міськраді.  

Як погода дозволить, з 1 травня у місті малюватимуть дорожню розмітку.

  • Йдеться про більше 100 км дорожньої розмітки, на які з міської казни вже виділили близько мільйона грн, - каже Олег Вітик. – Вже проведений тендер на виконання даних робіт. Переможцем стало підприємство «Колор-7». 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up