Партнер рубрики Події

Асфальт у Тернополі встеляють у воду

Асфальт у Тернополі встеляють у воду
Тернопіль, ремонт дороги
На встелювання асфальту в калюжі під час ремонту дороги біля центрального ринку скаржаться тернополяни.

«Стали свідком ремонту дороги в суботу (08.11.2014) біля автовокзалу в Тернополі. Можна побачити як воду з місця, де вже за 30 хв. лежатиме асфальт, викидають звичайною лопатою... Можливо, Вам буде цікаво написати про "ефективне" використання бюджетних коштів, а також послухати пояснення начальника автодору про те, що з цією дорогою буде зимою враховуючи скільки великих автобусів там проїжджає протягом тільки одного дня...», - таке повідомлення залишили наші читачі на редакційній скриньці [email protected].

Замовником виконання вказаних робіт є міськуправління ЖКГ, куди кожен тернополянин може звернутися за тел. 52-58-48. Нам же пояснили, що контролює хід виконання ремонту відділ технагляду. Туди звертатися може кожен за тел. 52-58-56.

- Виконавець робіт - «Техно-Буд-Центр», - розповідає начальник відділу технагляду Олег Вітик. - У суботу, 8 листопада, встелювали вирівнювальний шар асфальту. Температура асфальту, який видає асфальтний завод, становить 150 градусів. Під час транспортування вона дещо падає, але коли, наприклад, при 140 градусів цей асфальт встеляти, то вода не зашкодить. І відро води випарується за три секунди. Є технології, коли основу перед вкладенням асфальту спеціально зволожують. Але ми перевіримо ваше звернення.

Відео дня
iv class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Якщо виконавці робіт справді злегковажили якістю, все забракують, продовжує посадовець.

- І, якщо це справді так, вони повинні це виправити, - каже пан Вітик. - Але те, що стелили, це саме вирівнювальний шар. Над ним буде ще восьмисантиметровий шар асфальту. Його встелимо цього року, якщо дозволять погодні умови. Я також звертаюся, якщо у вас є факти порушень, повідомляйте нам.

Журналіст двічі телефонував у ТОВ "Техно-Буд-Центр" 12 листопада, одначе директора на місці не було. Відтак залишив у секретаря номер свого мобільного. Як тільки керівництво підприємства надасть коментар, ми опублікуємо його.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Анонім

    Якщо на асфальтному заводі зранку замовлено тонни асфальту за які заплатили гроші, а наприклад в обідпочинає падати дощ... якщо асфальт не використати протягом кількох годин то він пропадає, і гроші також, а погоду чи такі форс мажори передбачити не завжди можна. Тому варто розібратись в конкретній ситуації перш ніж печатати провокаційні статейки.
  • Галушкина Галина

    .....за свои деньги..и у себя во дворе...надал бы так не ложил асвальт..?)
  • Анонім

    Шановні "журналісти"! Де на даному відео видно, що асфальт кладуть у воду? Те, що на дорозі калюжі і те, що їх здувають, не свідчить про те, що ви написали у заголовку. Пишіть достовірну інформацію, а не так - лиш би для резонансу і кількості статей.
  • Олег

    що ви ся розумієте, то така нова технологія. вода кріпить асфальт
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up