Партнер рубрики Події

Автобус до кладовища на Львівській досі не їздить

Автобус до кладовища на Львівській досі не їздить
Тернополян цікавить маршрутка №32 до нового кладовища на вул. Львівській. А виявляється, транспорт не їздить, бо... не дозволяє ДАІ. Мовляв, там не облаштований майданчик для розвороту маршрутки, переконує Ігор Мединський.

Про незручності, з якими доводиться стикатися, добираючись до цього кладовища, написав користувач сайту 20minut.ua у рубриці "Новини від читачів" :
"В цьому році міська рада відкрила нове міське кладовище, яке знаходиться по львівській трасі метрів 600 далі за поворотом на Довжанку. Кількість могил вже перевершила першу сотню, але до цього часу туди не ходить маршрутка, і не кожен водій транзитного автобуса хоче туди брати людей або зупинятися., пише читач.  Людям доводиться  йти пішки від повороту на Довжанку або в зворотньому напрямку вздовж траси в будь-яку погоду, що є досить небезпечно. Водії транзитних автобусів зупиняються біля кладовища на свій страх і ризик, тому що ніхто не додумається поставити табличку "Зупинка на вимогу". Численні скарги в транспортний відділ міської ради або безпосередньо мерові міста залишаються без результатів".

Маршрут № 32, за яким автобує має їздити на вул. Львівську до нового кладовища, ще не діє. Його, згідно з рішенням виконкому, лише добавили до маршрутної мережі міста, пояснює начальник управління транспорту та зв'язку міськради Ігор Мединський.

- Наразі автобус № 32 курсувати не може, бо це забороняє робити ДАІ, - пояснює він. - Річ у тім, що поблизу кладовища ще не облаштований майданчик для розвороту маршрутки. Поки його не зроблять, доти автобус їздити не буде. А це вже питання до управління житлово-комунального господарства міськради.

Відео дня

Нагадаємо, маршрут № 32 затвердив виконком міськради ще 10 квітня цього року. Цей автобус має прямувати з вул. гетьмана Мазепи до нового міського кладовища на вул. Львівській. А повертатиметься назад теж через вул. Г.Мазепи – до зупинку біля студні, розвертатиметься на кільці перед дамбою Ставу і далі прямуватиме на цвинтар. Його мали відкрити орієнтовно через три місяці, а минуло вже чотири. За цей час збиралися вивчити пасажиропотік, облаштувати зупинку та розворот і укласти тимчасовий договір з перевізником. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Вадим

    даішники знову хочуть хабаря за погодження маршруту????
  • 111

    звільняти Мединського...
  • 111

    Долой Мединського...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up