Партнер рубрики Події

Диспетчера таксі, яка нахамила - звільнено

Диспетчера таксі, яка нахамила - звільнено
Молодша сестра тернополянки Олени Ференц Олександра, запізнюючись у кіно, зателефонувала у службу таксі "ТТ". Дівчинка забула сказати своє ім’я диспетчеру. Через це тринадцятирічна Олександра у відповідь почула.....мат.

- Це у тернопільських таксі таке ставлення до клієнтів? – обурюється сестра Олександри Олена Ференц. –  Тим більше, що моя сестра ще дитина і чи не вперше викликала таксі…

Дівчина розповідає, що могла б закрити очі на певні недоліки роботи, які є у служб таксі. Зокрема запізнення авто, неохайність салону, невідповідальність деяких диспетчерів... Але це перейшло усі межі, вважає Олена. .

- Я ніколи не користуюся таксі, тому це взагалі перша така ситуація в моєму житті, - каже Олена - Але люди у соцмережах писали, що їм у цій фірмі не раз хамили...

Відео дня

Тернополянка скаржитися у саму фірму не збирається тому, що вважає, що це нічого не дасть. Але скаргу на сайт-довідник тернопільських фірм дівчина все ж написала.

Директор фірми таксі “ТТ” Микола Чапля стверджує, що диспетчера, яка нахамила клієнтці вже звільнено.

- Диспетчер каже, що такої ситуації не було, - розповідає пан Чапля. – Але я більше схиляюсь до думки клієнтки. Хоча я не маю доказів, що справді таке було і не можу сказати хто винен, хто ні..

За словами Миколи Чаплі, дівчина, яка відповідала тоді на дзвінок, стверджує, що нікому не хамила і це просто наклеп. І при звільненні плакала.

- От я сиджу і думаю чи правильно я поступив звільнивши її, - каже директор фірми таксі. -  Але репутація моєї фірми для мене дуже важлива, тому вині завжди будуть відповідати за свої вчинки.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Anonymous

    нормальні брички
  • Anonymous

    не ображайте сільські фіри ....на них не так смердить, не волає шансон, а головне БЕЗПЕЧНІШЕ(:smile:)
  • Anonymous

    Якщо репутація важлива то її потрібно відстоювати...а не тупо звільняти людину (без доказів!!!), а потім "от сидіти і думати"... Не професійно...звільнити людину керуючись коментарем на сайті, ото репутація...."Молодці!!!"
  • Anonymous

    Повірте, сьогодні 13-ти-річні діти вже самі можуть кого завгодно обматюкати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up