Графік подачі гарячої води у Тернополі може змінюватися щомісяця

Графік подачі гарячої води у Тернополі може змінюватися щомісяця
Гаряча вода у Тернополі буде, однак щомісяця може змінюватися графік її подачі.

- Для нас затверджені місячні ліміти споживаня газу, - повідомив начальник КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” Андрій Чумак. - Щоб вкластися у ці ліміти, щомісяця може змінюватися графік подачі гарячої води.

Як зазначив директор комунального підприємства, місячні ліміти споживання газу урядовці визначали, виходячи зі споживання газу у попередній опалювальний сезон. Тому на деякі місяці, які минулого року були холодними, виділено достатню кількість газу. А на ті, що були теплими, значно менше. Відтак може бути халепа, якщо минулорічний “теплий” місяць виявиться холодним у цьому сезоні.
Наразі ж за виділеними місячними тарифами, графік подачі гарячої води у вересні змінюватися не буде. Незначні зміни, якщо й будуть, то хіба в останній тиждень вересня.

На жовтень значних проблем теж не очікується. Опалювальний сезон у Тернополі комунальники повинні розпочати вчасно, графік подачі гарячої води якщо буде змінюватися, то не надто сильно.
За словами Андрія Чумака, складніша ситуація може бути у листопаді, оскільки на цей місяць виділили менше газу. Минулого року листопад був теплим, відповідно тепер на останінй місяць осені виділили менші обсяги газу.
Далі по місяцях ситуація коливається – є періоди, на які виділено достатню кількість газу, а є такі, що обсяги досить низькі. На квітень наступного року, наприклад, взагалі нічого не виділили, оскільки цього року опалювальний сезон завершили саме на початку квітня.
Поки що ситуація з лімітами газу така, однак іще можливі зміни.

- Ми не згідні з таким підходом, тому будемо іще звертатися, аби нам змінили ці ліміти, - запевнив Андрій Чумак.
Нагадаємо, Кабмін обмежив ліміт споживання газу для Тернополя на цьогорічний опалювальний сезон на 30% у порівнянні з попереднім.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олеся

    я взагалі не знаю за що я плачу гроші Тернопільміськтеплокомуненерго, в мене цю воду гарячою не назвеш, і буває вона дуже рідко, а в кінці місяця рахунок такий, що очі на лоб вилазять. Відключають, коли собі хочуть!!!!
  • Любко

    ліміти і тарифи від місцевої влади не залежать. Дякуємо Президенту і Уряду!!! особливо напередодні виборів
  • Маховик правди

    З такими цінами на гарячу воду, лімітами і своїм графіком  нехай ідуть в жопу . Сиділи ніх....я не робили 23 роки ,а тепер нас ставлять перед фактом .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up