Хлопчина потонув за тиждень до 18-ліття

Хлопчина потонув за тиждень до 18-ліття
У селі подейкують, що серце 17-річного Богдана зупинилось у воді через напругу. Завтра хлопця поховають у рідному селі

Тіло 17-річного мешканця с. Чабарівка, що на Гусятинщині, підняли на поверхню водолази близько 11 ранку 16 червня, повідомляють рятувальники.

Потонув хлопчина днем раніше, у неділю, коли відпочивав з друзями на сільському ставі.

Юнаки змагались, хто швидше перепливе водойму. Один з учасників впорався першим. Інший – 17-річний Богдан - не виплив, розповідають у селі.

Відео дня
  • 25 червня йому б виповнилось тільки 18, - каже секретар Чабарівської сільради Ганна Хомета. – Богдан був дуже хорошою дитиною. Роботящий, спокійний. Це дуже велике горе. Дома у батьків залишилась ще донька-семикласниця.  

Богдана ніхто не кидався рятувати. Хлопці навіть не зчулись, як він щез під водою. У селі подейкують, що у Богдана від напруги не витримало серце. Але чому саме загинув здоровий юнак, який гарно плавав, достеменно не відомо.

  • Вчора ввечері його вже привезли з експертизи, завтра ховатимемо, але документів про причину смерті ми на руках ще не маємо, - повідомили у сільраді.

Богдан навчався на механіка в Борщівському коледжі. Минулоріч закінчив 11 класів.

У селі не можуть зрозуміти, як сталась трагедія. Адже там, де хлопчина «зник», було по коліна води.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up