Кіоски біля "Збруча" незаконні, але демонтувати їх не можуть

Кіоски біля "Збруча" незаконні, але демонтувати їх не можуть
Хоча стихійний ринок з Шептицького прибрали, але тернополяни скаржаться на торгівельні кіоски, які залишились біля "Збруча". У муніципальній міліції кажуть, що ті кіоски встановлені незаконно, але демонтувати їх звідти проблематично.

- Ці кіоски з'явились разом із стихійним ринком, - каже тернополянин Юрій Зубчик. - Продавці розкладають продукцію з тих кіосків на пішохідні доріжки. Навряд чи у них є на це дозвіл. Це все незаконні споруди. 

Як пояснив в.о начальника муніципальної поліції Ігор Максимів, власники торгівельних кіосків вклали договір з ВАТ "Тернопільський видавничо-поліграфічний комбінат "Збруч" і встановили конструкції на території підприємства. 

- Склалась така ситуація, що ці кіоски встановлені там незаконно, але демонтувати їх звідти - дуже складна процедура, - каже пан Ігор. - Дозволу від міськради у них немає, але встановлені вони на території "Збруча". Це - не міська земля. 

Відео дня

Чоловік запевняє, що як тільки муніципальна міліція завершить демонтаж конструкцій, які залишись від стихійного ринку на вул. Шептицького, відразу займуться незаконно встановленими кіосками біля "Збруча". 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    Та така колізія, до чого тут муніципальна міліція? Хай муніципали дивляться. шоб ті торгаші з ринку назад не розповзалися, а кіоски справді стоять на землі Збруча - їх поки можна вчепити,ю якшо свої стелажі і шмотки розкладатимуть на тротуар - решта - діло за судом.
  • Анонім

    Чому наша муніципальна міліція не вміє робити дві справи одночасно?! Спочатку зробимо одне а потім інше!? ЦЕ ПОКАЗУЄ НЕ ПРОФЕСІОНАЛІЗМ нашої муніципальної міліції. А МОЖЕ ТУТ ЩЕ І КОРУПЦІЙНІ СКЛАДОВА, як знати ....
  • Анонім

    Дивно
  • Анонім

    Кіоски незаконні ,але їх демонтувати не будуть.,ха,ха,ха. як це зрозуміти ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up