Мобілізовані тернополяни вимагають зустрічі із командуванням

Мобілізовані тернополяни вимагають зустрічі із командуванням
Мобілізовані призовники, до складу яких входять і тернополяни, збираються «бастувати» під стінами 80-ї аеромобільної бригади. Вони вимагають зустрічі із командиром.
Нині мобілізовані призовники, до складу яких входять і тернополяни, збираються «бастувати» під стінами 80-ї аеромобільної бригади. Вони вимагають зустрічі із командиром.

У телефонному режимі нам вдалося поспілкуватися з одним із солдатів. Його звати Тарас. Сам він тернополянин, якого два місяці тому мобілізували. Чоловік розповів, що цілий підрозділ із сорока чоловік наразі їде у Львів.

– Коли під час мобілізації сформували підрозділ, до нього увійшли у 72 особи, хлопці із Тернопільської, Київської, Львівської, Чернівецької, Рівненської областей. Два місця ми проходили підготовку на яворівському полігоні. Але за цей час нас лишилася вже майже половина. Решту – «порозкидали» по іншим підрозділам.

За словами Тараса, призовники неодноразово зверталися до командування, аби з’ясувати причину, чому саме їхній добре підготовлений артилерійський підрозділ розформовують перед поїздкою в зону АТО.

Відео дня

- Ми артилеристи, а з нас хочуть зробити піхоту, ми не проходили відповідної підготовки, хоч і всі колись служили в армії. Не розуміємо: навіщо посилати людей на вірну смерть? Таке враження, що нашому командуванню вигідно затягувати цю війну. Вони зовсім не думають про те, щоб ми вийшли із протистояння переможцями. Можливо, готується якийсь саботаж.

Солдати запевняють, що вони готові їхати на Схід та захищати країну, але у складі свого підготовленого підрозділу. Адже кожен із них мріє повернутися додому живими і здоровим.

- Ми всі вирішили їхати у Львів, чого б нам це не вартувало, - наголошує Тарас. – Три дні ми чекали зустрічі з командиром. Але він так і не приїхав до нас. Ми розуміємо, що нікому не потрібні.

Як тільки ми матимемо детальну інформацію про результати зустрічі солдатів і командира, ми повідомимо вас про це на нашому сайті. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ярик

    Ха ха ха шановний Тарас а ви що незнали що владі на вас посрати і на ваше життя теж вони хочуть царювати, чому вони своїх синв не відправляють в АТО а ви застяли то потрібно було ранше десь спрятатися нах...вам та Україна у мене знайомі по20років сидять в Італії і болт забили наБатьківщину:):):):):):):):):)
  • Ярик

    Лекарство от свидомости: чуваку в Киеве пришла повестка из военкомата Он пишет: Пришла повестка из военкомата. Простой вопрос самому себе: Почему я должен воевать? У нас объявлена кому-то война? Нет. Мы воюем с Россией? Нет. У нас с ними необъявленная война? Но, а тогда почему Порошенко жмёт руку Путину? То есть у них там всё пучком, а я с сепаратистами должен выяснить, кто вернётся домой, а кто нет? Может быть, у нас гражданская война? Но тогда почему об этом не объявлено? Почему тогда не вводится военное или чрезвычайное положение? Потому что МВФ тогда не даст кредиты? Да мне пох*й на эти кредиты! Что они, мне что ли пойдут?! 90% этих новых кредитов – это оплата процентов по ранее взятым долгам! Мне пох*й на них! Может быть, на эти деньги купят газ? Нет! То есть моя семья этой зимой будет мёрзнуть, пока я должен воевать. И кстати, мне ведь даже не запишут в военный билет, что я участвовал в военных действиях, потому что «АТО» – это, бл*ть, не считается «войной»! А почему тогда в меня будут стрелять?! И, если это не война, то воюйте тогда милицией! А х*ли?! А за что мне воевать? За Порошенко? Да пошёл он нах*й, этот долбанный олигарх! И Турчинов, и Яценюк, и Кличко, и прочие прихлебатели и бюрократы – туда же! За Донбасс и за Луганск? Да уже 100 раз все сказали, что там больше половины против Украины. И на хрена мне их завоёвывать? Чтобы потом ещё за счёт государства всё там восстанавливать? То есть за МОЙ счёт?! А не пошли бы вы… Впрочем, это уже повтор. Может быть, родственники и сыновья наших «вождей» воюют? Нет. А они что, с*ка, не патриоты что ли?! А почему тогда я, именно Я, должен на востоке сдохнуть?! Поэтому, пан военком – идите нах*й! Засуньте себе мою повестку в жопу, и идите нах*й! Или – ещё лучше – идите сами туда, и сдохните, если вам это очень нужно! А мне – пох*й! Поймай меня, если сможешь. P.S.: А вообще, те, кто замутил майдан и прибрал потом к рукам власть, те пусть и спонсируют войну, нанимают профессиональную армию, оплачивают народу свет и тепло. Где, бл*ть, 1000 гривен в день и миллион страховки?! Где реальная помощь Европы и Америки?! Где, бл*ть, вашу мать?! Вот кого убил бы добровольно, так это именно этих вот п*д*р*сов и п*зд*болов, которые замутили народ, наобещали и… на*бали. Ремарка: Я так понимаю, они думать начинают когда, повестка приходит... значит, надо разослать всем повестки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 млн грн Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up