Молодики напилися та підпалили чужі двері

Молодики напилися та підпалили чужі двері
Молодики напилися та підпалили чужі двері. Їх шукає міліція
Дві тернопільські студентки злякалися не на жарт. Дівчата живуть на зйомні квартирі. Після занять в університеті вони повернулися додому. О півнадев’яту вечора в їхні двері почали стукати. По голосу дівчата зрозуміли, що там двоє, скоріш за все, нетверезих хлопців.

- Вони вимагали, аби ми відчинили, говорили, що там живе якась дівчина, хоча такої в нас не було, - розповідає вісімнадцятирічна Ірина. - Потім почади грюкати, обзиватися. Ми відповідали, що викличем міліцію, що і зробили. Та непрохані гості не зупинилися. Вони підпалили двері та видали якусь горючу суміш.

За розповіддю студенток, міліцію вони чекали більше 20 хвилин. Поки оперативники приїхали, хлопців вже слід простив.

- МИ назвали прізвище одного з них, адже він сам його постійно вигукував, моя сусідка по квартирі розповіла, що знає, що ті, певно, приходили до дівчини, яка раніше жила в цьому помешканні, - продовжує співрозмовниця. - Однак правоохоронці, склавши протокол, сказали: «Їх ще треба зловити». ТОді в нас у квартирі зникло ще й світло. Ті, хто приходили, викрутили пробки, забрали із собою, ще й щось там зупсували. Ми запитали у міліціонері, що нам робити. Страшно сидіти без світла всю ніч, а якщо ті повернуться.?! Чоловіки при пагонах іронічно відповіли: «Беріть таксі і їдьте в «Епіцентр" купіть нові пробки й поставте».

Відео дня

Після розмови з правоохоронцями дівчата підняли на вуші батьків. Мама Ірини Марія Мисько живе у Львові, жінка дуже рознерввалася через таку пригоду.

- Ми телефонували в аварійну РЕМу разів з двадцять, але там ніхто не відповідав, - каже вона. - Тоді донька з подружкою обдзвонювали всіх знайомих, зрештою, знайшли електрика, який допомііг відновити освітленні у квартирі.

Другокурсниця Ірина додає, що після того інциденту боїться тепер навіть вдома одна лишатися.

- НА вулиці ввчері страшно, і у квартирі не є безпечно, - акцентує вона. - Вразило, що міліція добиралася півгодини. За цей час і вбити вже когось можна. Дуже страшно...

В міському РЕМі пояснили, що підприємтво працює тільки до 17.00. Диспетчер аварійної служби приймає дзвінки і увечері. Втім, як наголосив чергвий, до ремонту внутрішньої комунікації будинку вони не мають ніякого відношення. У такому випадку потрібно звертатися в ЖЕК. Тоді, коли комунальні підприєства не працюють (вночі, вихідні дні чи свята), тернополяни можуть звернутися в міжжекову аварійну службу. 

В прес-службі обласної міліції розповіли, що розшукують чоловіковіків. Їхні дії розцінюють як дрібне хуліганство. Якщо буде доведено факт підпалу, кваліфікацію статті можуть змінити. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up