На Ломоносова жінки "воюють" з маршрутками. Перекрили дорогу

На Ломоносова жінки "воюють" з маршрутками. Перекрили дорогу
Розгнівані мешканці вулиці Ломоносова із самого ранку 17 червня працюють "регулювальниками". Люди заблокували проїзд по своїй вулиці для маршруток та вантажних автомобілів. Мовляв, транспорт спеціально їде через вул.Ломоносова, оминаючи затори через ремонт Збаразької

- Та це просто жах! Маршрутки тут не просто їздять, хоча їм категорично заборонено тут курсувати! Вони тут ганяють! - бідкається одна з місцевих мешканок пані Неля. - Розіб'ють нам дорогу, хто її потім ремонтуватиме? А у нас ще й комунікації під нею "на соплях" тримаються... Дурдом якийсь!.

Співрозмовниця нарікає, що самі змушені боротися із водіями-нахабами.

Відео дня

- Даішників нема - не приїжджають. Хоча ми до них телефонували сьогодні. Казали, що скоро будуть. Що регулюватимуть рух, тобто не пускатимуть до нас вантажівки. Але де ж вони? Де? - зауважує тернополянка.

Інша мешканка вулиці Ломоносова - Ірина розповідає, що такий колапс у них почався ще із 16 червня.

- Тут були і даїшники десь під вечір. І представники з міської ради, - пригадує вона. - Всі ці люди нам пояснювали, що справді - вантажний транспорт і маршрутки тут не мають права курсувати. І що їх сюди не пускатимуть. Але на ділі ми самі це мусимо контролювати.

За словами тернополян - і як пересвідчився кореспондент 20minut.ua - по Ломоносова маршрутні таксі намагаються прослизнути чи не кожних 5-десять хвилин.

- Зараз тут ось таке коїться. А вчора взагалі було пекло. Маршрутки просто сунули на людей, - запевняє пані Неля. - А у нас тут діти! Вони виходять з подвір'я зразу на дорогу. Вважайте, - просто під маршрутку...

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (34)
  • Anonymous

    Так,галичани і пишаємось цим!А чому люди в інших країнах не стикаються з такими проблемами?Може справа в іншому?Може в інших країнах люди ВИХОВАНІ і ЗАКОНОПОСЛУШНІ?(сказано їхати вказаним маршрутом-їдуть).Може потрібно починати змінювати себе?Всім хочеться в Європу,але культура на нулі(((((((((Уявіть,якби в Європі полісмени зупинили водія за порушення маршрутного листа,а він сказав би;"я так їду,бо мені ТРА(!!!!)".Чи по-вашому.саме основне,причепити в машині прапорці Євросоюзу ,продовжуючи при цьому порушувати правила,харкаючи через вікно на дорогу,викидаючи бички на обочину?Тай це не вихід,поки ремонтують одну дорогу,"вбивати" іншу,яка не призначена для проїзду такого транспорту.Це майже те саме,що справляти нужду у вітальні,поки ремонтують унітаз в туалеті,а потім починати ремонт вітальні))))))
  • Anonymous

    ті люди потім самі будуть кричати, що там погана дорога, то там. Їм не вгодиш. їздять по Ломоносова - кричать, бо там живуть. Потім самі поїдуть по Живова - будуть кричаьти, чого її не ремонтують! галичани...
  • Anonymous

    Ну якщо я-шизоїд,то може ви "перекладете" (для таких шизоїдів як я)коментар пана Ося?(:smile:)Що означають його слова:"ще один пішохід бувби водій такої херні не писав"?Хто і ким мав би бути? (:wonder:)
  • Anonymous

    Ще раз повторюю,маршрутки повинні їздити згідно маршрутного листа,затвердженого Міською радою на період проведення ремонту.Водії знають свої нові маршрути,але хитрять.ДАІ вже оштрафувало 3 водіїв за недотримання маршрутного листа і проїзд по вул.Ломоносова.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up