Надал обурюється вилученням комунальної техніки на потреби АТО

Міський голова Тернополя вбачає корупційні дії у вилученні військкоматом комунальних тягачів, екскаваторів та вантажівок для АТО. Вимагає, аби цей факт дослідила міліція і прокуратура.

- Було підписано близько 800 договорів на вилучення техніки, яка мала іти для потреби військовослужбовців, - пояснює кореспонденут 20minut.ua Сергій Надал. - Цю техніку мали б брати із підприємств усіх форм власності. Але виходить дивна річ: жодна одиниця з приватної форми власності не вилучена. Зате забрали у комунальників. Тобто там, де найлегше все забрати.

Також мер вважає, що вилучення саме комунальної техніки може поставити під загрозу підготовку до нового опалювального сезону. Дорікає Сергій Надал і на адресу військового комісара.

- Його провина у тому, що він, власне, чомусь вилучає комунальну техніку. Але не проводить роботу для того, щоб належно зібрати достатню кількість техніки, потрібної для забезпечення проведення АТО, - резюмує міський голова.

Відео дня

Наостанок він зазначив, що у таких діях військкомату вбачає “якісь корупційні дії”.

Аби дізнатися позицію військових щодо вилучення саме комунальної техніки, ми звернулися за коментарем в обласний військовий комісаріат. Наразі чекаємо на відповідь.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Andriy

    Питання №1: На скільки ефективно ведуться військові дії?!

    Те, що за ту техніку відповідно до нового законодавства буде платити місцева громада і так ясно.

    В нас 21-е століття, а війна ведеться методами 1-ї світової. Справжніх добровольців погноїти і пустити під гради, а дилетантів в військовій справі покласти в зону обстрілу градів і заборонити захищатись...



    Питання№2: Яка взагалі відповідальність Швондєрів у комуфляжах: скільки людей перестають платити податки і йдуть у тінь ховаючись від мобілізації? Чому ховаються від мобілізації див. питання1.



    Переконаний на 100%, що якщо би кошти не розкрадались+допомога волонтерів, і ГОЛОВНЕ: правильне керівництво операцією на Сході втрати людей були б мінімальні.
  • Anonymous

    Ніхто не каже, що не треба віддавати. Надал обурюється, що беруть тільки комунальну техніку, а в приватника не беруть!
  • Anonymous

    КП не отримує прибутків, бо виконує соціальну функцію. Їм ще з бюджету доплачують
  • Anonymous

    якщо можна то з цього місця детальніше: дуже цікавить прибуток від комунальних підприємств для громади - якщо можна то конкретні цифри
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up