Немає маршрутки на "Детранспорті" - пишіть скаргу

Немає маршрутки на "Детранспорті" - пишіть скаргу
У тому, що на системі "Детранспорт" інформація не відповідає дійсності, а на зупинки приїжджають не ті маршрутки, винні диспетчери, каже начальник управління транспорту і зв'язку Ігор Мединський.

В редакцію 20minut.ua неодноразово зверталися тернополяни зі скаргами на некоректну роботу системи "Детранспорт".

  - Для чого взагалі ця онлайн-система транспорту, якщо там є не всі маршрутки, - обурюється тернополянин Олег. – Вже неодноразово стикався з тим, що в "Детранспорті" потрібної мені маршрутки №13 немає на лінії, а насправді вони їздять кожних 6-7 хвилин. Сам бачив, бо стояв на зупинці. Не знаю, куди скаржитися на таку невідповідність.
Тернополянка Вікторія Ткачук в суботу простояла на "Дружбі" хвилин 40, очікуючи на маршрутку №27.
   - Постійно стежила за рухом транспорту на тому сайті. Дивлюсь, до моєї зупинки їде потрібна мені маршрутка, а насправді приїжджає з іншим номером – спочатку № 28, потім №33, №5… - пригадує дівчина. – Я підозрюю, що вони змінюють таблички маршрутів на автобусах, а на "Детранспорті" ця інформація не оновлюється… А шкода, бо насправді, хороший сайт придумали, дуже зручну. Ще б регулярно оновлювали всі дані і водії дотримувались графіків… 

Читайте також: Із трьох соцмаршруток приїджає лише дві "зелені"

Відео дня

Як пояснив начальник управління транспорту Ігор Мединський, є дві причини, чому деякі маршрутки зникають  з "Детранспорту".

   - Деякі водії самі можуть відключати кабель, або ненароком десь зачепити, - говорить Ігор Мединський. - Інша причина - у диспетчерах, які повинні постійно подавати інформацію в систему зв'язку і оновлювати її, якщо та чи інша маршрутка змінює маршрут. А вже звідти інформація про маршрути передається на сайт. 

За словами пана Мединського, до диспетчерів з управління неодноразово звертались із скаргами на їхню роботу, проте вони на це не реагують.

   - Усього є дев'ять диспетчерів і наразі ми працюємо над тим, щоб створити структуру, яка б керувала їхньою роботою, - каже Ігор Мединський. - Але на це потрібні кошти. Наразі, якщо тернополяни бачать такі порушення, то вони можуть писати скарги в управління транспорту, а ми вже розбиратимемось із цим питанням.

Проте 90% громадського транспорту на сайті "Детранспорт" відображається, запевнив Ігор Мединський.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • qwerty

    34 маршрутки на Білу немає
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою!
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up