Партнер рубрики Події

Перевізники просять підвищити тарифи за проїзд до 3,5 грн. Міська рада обіцяла подумати

Перевізники просять підвищити тарифи за проїзд до 3,5 грн. Міська рада обіцяла подумати

Навіть тариф у 3,5 грн  не є рентабельним, тож після нього, очевидно, мова піде і про 4 грн за одну поїздку, зазначають місцеві перевізники. Та в міській раді не поспішають затверджувати прохання, спершу створять робочу групу.

Тернопільські перевізники прийшли на засідання виконкому міської ради у середу, 25 травня. Вони запевняють, що 3 грн - вже давно не актуальний тариф, тому його варто підняти.

 - Водії просто не хочуть працювати за такий мізер, - стверджує директор "Тер Вояж" Олег Горошко. - Скільки вже було випадків, що водій просто кидав ключі на стіл і не виходив на маршрут! Ми просто залишимося без працівників.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Натомість в міській раді нагадують, що до перевізників є низка скарг. Нагадують про кричущий випадок, коли водій вигнав із маршрутки матір загиблого бійця. Спершу водіям варто влаштувати тренінги, щоб пояснити, як поводитись із пасажирами.

 - Я вже влаштував тому водію тренінг, - запевняє начальник міського управління транспорту Ігор Мединський. - Чоловіка мали звільнити і більше на аналогічну посаду жоден перевізник його взяти не зможе. Бо є якась межа.

Наразі виконком затвердив рішення створити робочу групу, яка розгляне справжні доходи перевізників, чи справді настільки невигідним є перевезення людей у Тернополі. Після цього й прийматимуть рішення. Однак нагадують, що умов договору, укладеного раніше, перевізники не дотримувались.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (42)
  • Анонім

    Підтримуйте тему, не забувайте, бо перевізники не забули, шо треба ціну підняти і нас з вами обдирати. Їбані монополісти...
  • Анонім

    А х.....в тачку вони не хочуть . З......и вже з своїм підняттям тарифів нехай покажуть реальну картину скільки вони перевозять пасажирів ,де квитки котрі нам обіцяли ,де обіцяли що не будуть шофера курити в маршрутці , де їхня віжлевісь , знову продовжуються гонки на дорогах . Я тими маршрутками не користуюсь мені краще на тролейбусі їхати або пройтися пішки ніж тим хапугам платити 4 грн .

    Анонім reply Анонім

    Не зарікайся !!!  Вимкнуть  струм і твоя дупа дуже скоренько опиниться в задрипаній . вонючій маршрутці ...100%

    Анонім reply Анонім

    За мою дупу не переживай я завжди знайду вихід краще за своєю дивися може там вже геморой з"явився .

    Анонім reply Анонім

    Я взагалі не користуюсь гром.транспортом...тому шансу на геморой --- немає і не може бути ...
  • Анонім

    Саме так!!!! Ліниві і двуликі. А ще захламні.
  • Той

    ТЕРМІНОВО ПОТРІБНА ДОПОМОГА!!!



    Теслюк Михайло, 32 роки,

    з с. Плебанівка, Теребовлянського району, Тернопільської області

    Діагноз: класична лімфома Ходжкіна ІІВ, нодулярний склероз.



    Михайло пройшов 8 хіміотерапій. Лікарі дають шанс на одужання після трансплантації спинного мозку, на яку потрібна не підйомна для сім’ї сума. На даний момент продано все майно, яке тільки можливо було продати, тому сім’я змушена звернутися по допомогу до небайдужих людей.

    Чоловік, не зважаючи на хворобу, залишається життєрадісним, не опускає руки, старається щось робити, ДУЖЕ ХОЧЕ ЖИТИ!



    Кошти можна перераховувати на рахунки: 4149 4978 5064 6284 Приватбанк Теслюк Михайло, 4149 4978 4615 2108 Приватбанк Теслюк Ольга.

    По всім питанням можна писати та телефонувати на моб.: 098 617 11 29. Усі підтверджуючі документи маємо.



    На допомогу небайдужих сподівається синочок, який дуже сильно любить свого тата.

    Про милосердя просить дружина та рідні.



    Будемо вдячні за репости.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up