"Першою леді" Тернополя обрали Юлію Мосейко

"Першою леді" Тернополя обрали Юлію Мосейко
Корону першості у конкурсі краси та особистості "Перша леді" завоювала 16-річна тернополянка Юлія Мосейко. Конкурс проводили ввечері 29 червня.

Цього вечора на острівку "Чайка"в парку ім.Т.Шевченка 11 дівчат намагались довести, що саме вони гідні звання "Перша леді".
Але перемогла Юлія Мосейко. Дівчина вперше брала участь у подібному конкурсі. Підтримати красуню прийшли рідні та друзі.

Previous Next

- Я зовсім не очікувала перемоги, - ділиться емоціями нова "Перша леді" Юлія. - Думала, що отримаю будь-яку інший титул і на цьому все. А тут перший конкурс краси в житті і відразу перемога!

Відео дня

Тепер дівчина представлятиме Тернопіль на Всеукраїнсьому конкурсі, на який розроблятиме соціальний проект. Який саме, Юлія ще не знає.

- Вибрали красиву дівчинку, - говорить відвідувач події - тернополянин Ігор Чорний. - І конкурс був начебто не нудним. Єдине серйозне зауваження до організаторів щодо пропуску людей. Спочатку всіх глядачів пропустили на острівок, потім попросили піти. І вже назад на острівок усіх бажаючих пропускали спочатку за гроші або запрошення. І лише під фінал потрапити на подію могли всі бажаючі... Але загалом конкурс був непоганим.

Previous Next

Під час виходів на сцену красунь у вечірніх сукнях та купальниках, глядачі мали можливість оцінити їх у всій красі. Усього було чотири дефіле. Публіка підтримувала дівчат аплодисментами та вигуками. 

У перервах між дефіле на екрані показували відеоролик на патріотичну тематику. Ідеєю організаторів було зробити не розважальний конкурс, а у національно-патріотичному дусі.

- Ми спеціально шукали патріотичні пісні для конкурсу і створили цей відеоролик, - розповідає президент Всеукраїнського конкурсу, співзасновник торгової марки "Перша леді" Володимир Заверуха. - Війна була і колись, але при цьому заходи не відміняли. Ми тут не танці робили, а все таки  культурний захід.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Anonymous

    зробіть краще(або взагалі хто що небудь зробіть), а тоді критикуйте тих , хто зробив гірше.
  • Anonymous

    вибачте,але до чого там ролик про Крим?????? дівчата могли запам"ятати кому куда і коли йти......і т.д! якщо немає сил зробити НОРМАЛЬНО то краще не позоритись!
  • Anonymous

    що цей конкурс не на часі я з вами згідна, але рахую що критикувати може та людина, яка зробила щось подібне, але краще. Зробіть не безглуздий конкурс, а якусь корисну громадську ініціативу(наприклад, допоможіть хворій людині) і побачити, що критиків є дуже багато, а людей які допомагають, насправді одиниці(з власного досвіду), а по клаві легше всього стукати
  • Anonymous

    ну і для чого проводити неналежними чином підговлені і малоспонсоровані конкурси краси. В Тернополі гарно получаються гастрономічні фестивалі, спортивіні заходи, музичні фести - цим і треба пишатись. Для чого взагалі конкурси краси серед людей - ми Люди, а Люди, мають змагатись своїми досягненнями, а не станом сідниць і животика в 15 років.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up