Ремонт тротуарів завершать до Дня міста

Ремонт тротуарів завершать до Дня міста
Ремонт тротуарів у Тернополі планують завершити до Дня міста. Деякі ділянки вже оновлені, над іншими працюють. А окремі ще чекають своєї черги. Нагадаємо, цього року на ремонт тротуарів у місті міськрада виділила 4 млн. грн.

За цю суму запланували відремонтувати тротуари на бульв. Шевченка, вул. Руській, пр. Бандери та вул. Патріарха Мстислава і Лесі Українки, просп. Злуки, вул. Карпенка.

Зауважимо, що тротуари на цих вулицях були у занедбаному стані. Приміром, на вул. Лесі Українки годі було пройти через розбиті ділянки, де під час дощів утворювалися гігантські калюжі.

- Іноді я виходила на зупинці і мало не плакала, бо не знала як йти далі, - каже тернополянка Олена Білик. – Тепер йти по новенькій бруківці зовсім інша справа. Проте тротуар, на жаль, відремонтували лише на одному шматку. А треба було б уздовж усієї дороги з двох сторін.

Відео дня

Загалом у Тернополі вже завершили ремонт тротуарів на проспекті Злуки та вул. Руській, повідомив начальник управління житлово-комунального господарства міськради Микола Лесів. На стадії завершення тротуари на вул. Карпенка, Лесі Українки, бульварі Тараса Шевченка.

- А також переходимо на вул. Патріарха Мстислава та вул. Збаразьку, - каже він.

До речі, на Збаразькій тротуар ремонтуватимуть лише з однієї сторони – від ресторану "Старий млин" вздовж ділянки дороги, яка нині на капітальному ремонті. Тобто аж до перехрестя з вул. Лозовецькою.

На тротуарах вкладають бруківку різних кольорів, причому кожен має свій стиль. Загалом до Дня міста центр Тернополя буде, як нова копійка, обіцяють посадовці.

- Приміром, на бульварі Шевченка бруківка чорна з жовтим відтінком, яка називається "Римський камінь", - додає заступник начальника управління житлово-комунального господарства міськради Андрій Дроздовський. – На вул. Лесі Українки – червона бруківка, на проспекті Злуки та вул. Карпенка – червоні квадрати на жовтому фоні.

Пан Дроздовський погоджується, що в Тернополі є ще багато тротуарів, які потребують ремонтів. Проте нараз усього не зробиш та й коштів стільки нема. Тому за решту тротуарів візьмуться уже наступного року.

До речі, робітників, які ремонтують тротуари та вкладають бруківку можна бачити у місті з самого ранку, а також увечері.

- Вони працюють від виробітку і зацікавлені, аби все швидше завершити. – каже Андрій Дроздовський. – У спеку працювати важко, тому вони часом працюють вечорами.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up