Партнер рубрики Події

Стаюру на віче засвистали та мало не побили (ВІДЕО)

Стаюру на віче засвистали та мало не побили (ВІДЕО)
Через відмову надати мікрофон на віче для своїх опонентів, одного зі спікерів місцевого Майдану Володимира Стаюру мало не побили. Чоловіка ледве вивели від обуреного натовпу.

Конфлікт трапився 6 квітня близько 13.00 на сходах драматичного театру. Там саме підходило до завершення традиційне недільне віче. 

Виступити із промовою перед тернополянами вирішили і кілька місцевих активістів. Зокрема, Андрій Любецький, який називає себе кандидатом у президенти.

Попри це, живлення у мікрофонах на той момент уже вимкнули. Близько десятка обурених людей вимагали у пана Стаюри надати змогу виступити бажаючим. Конфлікт, який переріс у шарпанину, продовжився біля блоку живлення мікрофонів. Очевидь, аби уникнути якихось сутичок, цю ділянку оточили самооборонівці та активісти УНА-УНСО. 

Відео дня
> - Ви узурпували владу, - гукали на адресу Стаюри люди. - Дай мікрофон людям!

Той натомість відмовляв: "Не дам! Організовуйте віче і говоріть собі...".

Спікера місцевого Майдану ледве вивели від розгніваної громади. Живлення у мікрофонах, до слова, таки увімкнули. Це зробив звукорежисер на прохання людей. Утім, на той момент від мікрофонів залишилися лише тримачі...

 

 

  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Anonymous

    пані чашка вже відзвітувала звідки взяла гроші на придбання хатинки в березовиці?
  • Anonymous

    так за те і стояли щоб дрібні проблеми дрібних людей нарешті почули, а то змінити одного панка на іншого,щоб знов запишалися і людей не чули-невелика заслуга...досить лозунгів. треба будувати Україну-і тут нема дрібних проблем-важливе все
  • Anonymous

    Тарас, по вашому Любецький провокатор? А як тоді ви назвете тих представників свободи, які теж не були присутні на майдані ні 1, ні 2 грудня, а натомість сиділи у своїх кабінетах і грабували тернополян: розпродували наші парки, нагороджували себе медалями за химерні заслуги і дарували одне одному гектари нашої тернопільської землі?? Хотів би почути вашу відповідь... Хоча ні, хотів би почути відповідь стаюри, чашки, надала, головки... і решти злодюг.
  • Anonymous

    Стаюра забагато на себе бере, так він два місяці виступав на Тернопільському майдані, за це йому подяка, але це зовсім не дає йому жодного права вирішувати за всіх тернополян, чого вони хочуть і що їм потрібно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо потім він добровільно мобілізувався 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up