Тернопільські активісти пікетують тютюнові склади "Мегаполісу"


Тернопільські активісти пікетують тютюнові склади "Мегаполісу"
Громадські активісти у вівторок, 12 січня, від 5 ранку блокують склади російської компанії «Мегаполіс», що на вул. Д. Лук’яновича, 1. Вони вимагають заблокувати доставку сигарет російською компанією.

- Ми зібрались для того, щоб заблокувати роботу монополіста на українському ринку з роздрібної торгівлі тютюновими виробами - "Мегаполіс" Україна, - розповідає представник "Самооборони Майдану Тернопільщини" Іван Ковалик. - Власником цієї компанії є людина з оточення Путіна Ігор Кесаєв, який водночас є власником збройного заводу Дегтярьова, що забезпечує російську армію технікою та зброєю. Коли ми купуємо сигарети, наші гроші йдуть в кишеню цього олігарха.

Previous Next

Активісти "Самооборони Майдану Тернопільщини", ТО ВО «Автомайдан», «Правий Сектор» Тернопільщини, ТОО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес», ГО "УНСО", цивільний корпус «Азов» вимагають від влади рішучих дій та розслідування Антимонопольного комітету України щодо монополізації українського ринку компанією «Мегаполіс», розслідування щодо фінансування сепаратизму та тероризму «Мегаполісом», оскільки власник компанії володіє заводом зброї у Росії. Такж  застосування до ТОВ "Мегаполіс" Закону України "Про санкції" і відкриття справ проти замішаних в даному питанні поплічників "сім'ї", зокрема куратора бізнесу "Мегаполіса" в Україні Бориса Кауфмана.

Відео дня

- Ми розмовляли з керівництвом компанії, вони нас послухали, але жодної відповіді ми не отримали, - каже Іван Ковалик. - Ми налаштовані пікетувати декілька днів цілодобово. На території складу також є поштова фірма, то авто цієї фірми ми пропускаємо, а авто "Мегаполісу" блокуємо.

Такі пікети проходять й у інших містах України. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (49)
  • Анонім

    Да бачу тут розумних багато , а я бачу це так один бандит рішив віджати частку  бізнеса який реально приносе купу $ покликали купу рагулів які не розуміють шо роблять і розпочали пікет, тут такі самі рагулі журналісти підтримали і тепер чекають хто дасть їм $
  • Anonymous

    ГАНЬБА ПРОДАЖНІЙ ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ САМООБОРОНІ!
  • Anonymous

    Той Ковалик як та блохаста шавка, на кого хазяїн скаже "фас", на того і кидується.
  • Anonymous

    Та які це ПАТРІОТИ????? Крім того, щоб блокувати роботу інших людей самооборона нічого не робить(згадую блокування Сбербанку Росії).

    Анонім reply Anonymous

    Перепродування цигарок це "робота"? Ну і ну)

    Anonymous reply Анонім

    Який недалекий коментар)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up